Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εκκληση για βοήθεια για 14χρονο μαθητή στην Κρήτη

Το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί υπολογίζεται σε περίπου 35.000 ευρώ αλλά τα έξοδα είναι υπέρογκα για την οικογένεια που πρέπει, με κάθε τρόπο, να σώσει το παιδί της.
Ένας 14χρονος μαθητής του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου (Καπετανακειου) έχει άμεση ανάγκη να χειρουργηθεί και απαιτείται η συγκέντρωση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σχολείου, ο μαθητής πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση οπίσθιας σπονδυλοδεσίας εντός του Δεκεμβρίου.

Το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί υπολογίζεται σε περίπου 35.000 ευρώ αλλά τα έξοδα είναι υπέρογκα για την οικογένεια που πρέπει, με κάθε τρόπο, να σώσει το παιδί της.

Εκκληση για βοήθεια
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, εκτός από την προσφορά σε τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος αναφέρεται στην ανακοίνωση του 1ου Γυμνασίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, καλεί όλους στο σχολείο την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, όπου θα μπορεί, όποιος επιθυμεί, να συνεισφέρει με όποιο ποσό θέλει. Ανάλογες προσπάθειες κάνουν και οι σύλλογοι γονέων άλλων σχολείων του Ηρακλείου.

Στο έγγραφο του σχολείου αναφέρεται ότι «Τα έξοδα είναι υπέρογκα για την οικογένεια, που δίνει αγώνα προκειμένου να σώσει το παιδί της. Το ποσό που άμεσα θα πρέπει να συγκεντρωθεί είναι περίπου 35.000 ευρώ. Η οικογένεια του μαθητή παρακαλεί για την όποια δυνατή βοήθεια μπορεί να συγκεντρωθεί».

Σύμφωνα με το cretapost, το ποσό για άγνωστο λόγο δεν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ με συνέπεια η οικογένεια να εκπέμπει σήμα SOS προκειμένου να καταφέρει να σώσει το 14χρονο παιδί που υποφέρει αρκετά χρόνια από τη σπάνια ασθένεια και πλέον χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση.

flashnews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Με τον Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *