Κυριακή , 21 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κρούσμα κορονοϊού στο Δήμο Μακρακώμης – Έκλεισαν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου

Μία γυναίκα στον Δήμο Μακρακώμης βρέθηκε θετική στον κορονοϊό μετά από rapid test που έκανε στα πλαίσια των προληπτικών ελέγχων.

Η γυναίκα εργάζεται στο μαγειρείο που φτιάχνει τα φαγητά για το Μαθητικό Κέντρο και τους Παιδικούς Σταθμούς  σε Σπερχειάδα και Μακρακώμη στο Δήμο Μακρακώμης.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι μηχανισμοί και ο Δήμος Μακρακώμης, έγιναν και τεστ και στα τρία άτομα που εργάζονται μαζί με την γυναίκα,  τα οποία βγήκαν  αρνητικά.

Η γυναίκα έκανε και μοριακό τεστ και αναμένεται το αποτέλεσμα του.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Ο Δήμος εφάρμοσε αμέσως όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, με κλείσιμο του χώρου και  απολύμανση, όλο το προσωπικό τέθηκε σε καραντίνα, ενώ αναμένεται με το αποτέλεσμα του νέου τεστ  στη γυναίκα, να δρομολογηθούν οι αντίστοιχες διαδικασίες που θα απαιτηθούν.

Η ενημέρωση από τον Δήμο Μακρακώμης για τη διακοπή λειτουργίας του Μαθητικού Κέντρου και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Μακρακώμης :

Ο Δήμαρχος Μακρακώμης

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του Μαθητικού Κέντρου και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Μακρακώμης κατά την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να διενεργηθούν απολυμάνσεις σε όλα τα κτίρια για την προστασία από λοιμώξεις και τον COVID-19 (Κορονοϊο) σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΧΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, 29/4

  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η- ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *