Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ελ. Μπενιάτα: Το “ευχαριστώ” σε ΕΛ.ΠΕ. και Χρ. Σταϊκούρα για την δωρεά εξοπλισμού στα σχολεία της Φθιώτιδας

Η ανακοίνωση από την Διευθύντρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, κα Ελένη Μπενιάτα για την σημαντική δωρεά στα σχολεία της Φθιώτιδας

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. και ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ανδρέα Σιάμισιη για την ευγενική χορηγία ψηφιακού εξοπλισμού στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, καθώς και προς τον Υπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Χρήστο Σταϊκούρα για την πρωτοβουλία της ενίσχυσης των σχολικών μας μονάδων, αλλά και για την πολύτιμη συμβολή του στην ολοκλήρωση του σχετικού εγχειρήματος.

Με την κίνηση αυτή, αποδεικνύεται εμπράκτως το ενεργό ενδιαφέρον των σημαινόντων προσώπων της περιοχής για την ποιοτική διδασκαλία των παιδιών του τόπου μας, αφού εξασφαλίζονται οι συνθήκες και τα μέσα για την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Η σημαντική αυτή δωρεά προς τα Δημοτικά και τα Λύκεια της Φθιώτιδας έρχεται μέσα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία να καλύψει ένα μεγάλο μέρος των νέων αναγκών που προέκυψαν από τα προσφάτως αναβαθμισμένα προγράμματα σπουδών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΝΙΑΤΑ

 

Χρ. Σταϊκούρας: Δωρεά από τα «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.» – Laptop και διαδραστικοί πίνακες σε σχολεία της Φθιώτιδας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών

Ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Φθιώτιδα  Σύμφωνα με τις προγραμματισθείσες διακοπές ρεύματος, λόγω …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *