Breaking News

Έλεγχοι για τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στη χώρα μας

Αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και την καταστολή της παραβατικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, απογευματινές ώρες της 24/01/2024 έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (25/01/2024) πραγματοποίησε στοχευμένη δράση, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε πλατείες, σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, σε περιοχές του Ευόσμου και του Δ.Δ. Φιλαδέλφειας και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα:

Ελέγχθηκαν (179) άτομα και (11) οχήματα
Προσήχθησαν (27) άτομα και
συνελήφθησαν (5) αλλοδαποί για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Παρόμοιες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές.

Δες επίσης

Ο Αδ. Γεωργιάδης για αλλαγή στην ώρα θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη – “Απίστευτη ψευτιά – Φτάνει πια με την τοξικότητα και τις συκοφαντίες”

“Kαλώ τις ανακριτικές αρχές να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα του Διοικητού του Νοσοκομείου” υπογραμμίζει ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *