Breaking News

Στη Λαμία τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ – Τουρνουά 3X3 Streetball στη Λαμία

 

«Τάπα στη βία και το ρατσισμό» – Στη Λαμία 1 και 2 Ιουνίου 2024 το τουρνουά 3X3 Streetball

 

Με ηχηρά κοινωνικά μηνύματα ο Δήμος Λαμιέων θα φιλοξενήσει το διήμερο 1 και 2 Ιουνίου στην πλατεία Πάρκου το τουρνουά 3X3 Streetball με κεντρικό σύνθημα «Τάπα στη βία και το ρατσισμό».

Μια διοργάνωση του Δήμου Λαμιέων, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών – Καλαθοσφαιριστριών και του ΕΣΑΚΕ, σε συνεργασία με τον Έσπερο Λαμίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Το πρωί της Πέμπτης 25/1/2024, ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε συνάντηση που είχε με τον Γενικό Διευθυντή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών – Καλαθοσφαιριστριών Κώστα Αλεξανδρίδη και την παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης Παναγιώτη Παρχαρίδη, συζήτησαν τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης που θα προσελκύσει στη Λαμία τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ με δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά όλων των ηλικιών.

Δες επίσης

Ο Αδ. Γεωργιάδης για αλλαγή στην ώρα θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη – “Απίστευτη ψευτιά – Φτάνει πια με την τοξικότητα και τις συκοφαντίες”

“Kαλώ τις ανακριτικές αρχές να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα του Διοικητού του Νοσοκομείου” υπογραμμίζει ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *