Breaking News

Φθιώτιδα: Αθωώθηκε ο νεαρός που κατηγορούνταν ότι είχε βάλει φωτιές

 

Αθωωτική απόφαση για τον 16χρονο για τις φωτιές στο Θεολόγο – Τι δήλωσε η μητέρα του

Αθώος κρίθηκε το πρωί της Δευτέρας 23/10/2023 από το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων ο 14χρονος τότε, 16χρονος σήμερα,  που είχε κατηγορηθεί το 2021 για εμπρησμό και συγκεκριμένα ως υπαίτιος των πυρκαγιών στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο στον Δήμο Λοκρών.

Σημειώνεται πως τότε, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών είχαν ξεσπάσει φωτιές στον Θεολόγο και ο νεαρός είχε κατηγορηθεί ως υπαίτιος.

Η μητέρα του παιδιού μετά την σημερινή (23/10/2023)  αθωωτική απόφαση ανέφερε:

“Το παιδί κρίθηκε αθώο. Η αλήθεια πάντα βρίσκει το δρόμο και λάμπει…Από εδώ και πέρα οι υπεύθυνοι και οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης θα τιμωρηθούν όπως αρμόζει στο νομικό δίκαιο θα ασκηθούν μηνύσεις και αγωγές σε αυτούς που μας βλάψανε μας συκοφαντήσαν. Δύο χρόνια και 2 μήνες περάσαμε ένα μαρτύριο σαν οικογένεια. Όλη η τοπική κοινωνία ήταν εναντίον μας. Το παιδί πέρασε άσχημα στο σχολείο, εδέχθη bullying…”

Δες επίσης

ΔΥΠΑ – Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων για διακοπές από τον Μάϊο – Ποιοι μπορούν να πάρουν voucher

Ανοίγουν αυτή την εβδομάδα οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού μέσω του οποίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *