Κυριακή , 1 Οκτωβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φθιώτιδα: Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Παπακωνσταντίνου (γνωστός ως “Παπαδονίκος”) ….

 

Θλίψη για την απώλεια του Νίκου Παπακωνσταντίνου  από την Δυτική Φθιώτιδα.

Ο Νίκος Παπακωνσταντίνου  έφυγε από την ζωή, πλήρης ημερών, σε ηλικία 97 ετών.

Αύριο Κυριακή 28/5/23 η κηδεία  στο χωριό που μεγάλωσε το Περιβόλι Σπερχειάδας στις 12:00

Μία ξεχωριστή προσωπικότητα από τη δυτική Φθιώτιδα, αγαπητός στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, που ξεχώρισε τόσο για το ήθος του, ένας ευθύς, συνετός άνθρωπος, όσο και για την επαγγελματική του δραστηριοποίηση και την πολύπαθη ζωή του.

Ο τελευταίος “γαλατάς & τυρέμπορας”  από την δυτική Φθιώτιδα με καταγωγή από το Περιβόλι Σπερχειάδας (για πολλούς ο “Παπαδονίκος”), ένας άνθρωπος μιας ολόκληρης γενιάς που γεννήθηκε στο μεσοπόλεμο και ευλογήθηκε να ζήσει μία γεμάτη ζωή από  μία σειρά σημαντικών γεγονότων  ενός αιώνα… Παγκόσμιο πόλεμο, κατοχή, αντίσταση, εμφύλιος, δύσκολα μεταπολεμικά χρόνια, δικτατορία, μεταπολίτευση, Τσελνομπιλ, χρεωκοπία,  μνημόνια, πανδημία.

“Σφυρηλατήθηκε” ένας χαρακτήρας “σκληρός”, δίκαιος, μα προπάντων ακούραστα δημιουργικός. Καθημερινός αγώνας, ταπεινοφροσύνη, αλληλεγγύη, εργατικότητα, δημιουργία , ήταν τα πιστεύω του, η στάση ζωής του, ο μοναδικός δρόμος προόδου” μας μεταφέρουν όσοι τον έζησαν και είχαν πραγματικά την τιμή να αποτελούν μέρος της ζωής του.

Ένας αξιοπρεπής οικογενειάρχης,  εργατικότατος – μαζί με τα παιδιά του,  ιδιοκτήτης της γνωστής στο πανελλήνιο και στον ευρωπαϊκό χώρο,  εταιρίας ΙΝΑΧΟΣ Α.Ε. με ποικίλα φημισμένα τοπικά παραδοσιακά και γαλακτοκομικά προϊόντα της Ρουμελής.

Ο χαμός του βυθίζει στη θλίψη και τον www.fonografos.net,  καθώς δένεται συγγενικά μαζί του και γνώριζε πόσο αξιόλογος άνθρωπος ήταν….

Καλό παράδεισο….

Η ιστοσελίδα μας www.fonografos.net εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του…

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο μπάσκετ στη Λάρυμνα

  Εγκαίνια Γηπέδου Μπάσκετ στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Λάρυμνας του Δήμου Λοκρών Ο Δήμος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *