Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Η δράση «Προστάτευσε το περιβάλλον, γίνε και εσύ ένας ήρωας!»

 

Τον σεβασμό στο περιβάλλον, τον σεβασμό στην ίδια μας τη ζωή αλλά και την κληρονομιά που θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 27/5/2023 η δράση του Δήμου Λαμιέων για τον εορτασμό της Εβδομάδας Περιβάλλοντος.

Με σύνθημα «Προστάτευσε το περιβάλλον, γίνε και εσύ ένας ήρωας!» ο Δήμος Λαμιέων με συνεργαζόμενους φορείς, στέλνουν ένα ηχηρό και διαχρονικό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου.

Στην πλατεία Ελευθερίας το «Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Λαμίας» πραγματοποίησε πρωτότυπες δράσεις για την Εβδομάδα Περιβάλλοντος, με εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά με θέμα το περιβάλλον. Με φαντασία, με όραμα ένα καλύτερο και καθαρότερο πλανήτη, τα παιδιά μέσα από τις διασκεδαστικές δράσεις «αποτύπωσαν» με ζωγραφιές, με παιχνίδι και χορό τη «διάθεση» τους να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στην δράση το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κυροδήμος, ο αναπληρωτής Δημάρχου Θανάσης Ντούζγος, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Φώσκολος, Δημήτρης Τζούφλας, Κώστας Αναστασίου, ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας και μέλη και παιδιά από το «Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Λαμίας».

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

10ο MyKTEO Φθινοπωρινό Ράλλυ (30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου) – To Rallye επιστρέφει στον …φυσικό του χώρο

Επίλογος στην Ιτέα Η On Sale Rally Team και το πλήρωμά της, Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *