Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Κοτρωνιάς: ” Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία για τα αδέλφια Ατόμων με Βαριά Αναπηρία”

Νέα παρέμβαση από τον βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ κ. Γιώργο Κοτρωνιά, αυτή την φορά ζητά την μείωση της στρατιωτικής θητείας για τα αδέλφια Ατόμων με Βαριά Αναπηρία

Ο Βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Eθνικής Άμυνας κ. Ν. Παναγιωτόπουλο έθεσε το ζήτημα της Μείωσης της στρατιωτικής θητείας για τα αδέλφια Ατόμων με Βαριά Αναπηρία.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Παρατίθεται το κείμενο της Ερώτησης :

«… Κύριε Υπουργέ,
Όπως και εσείς γνωρίζετε υπάρχουν πολλές οικογένειες βαριά ανάπηρων ατόμων, με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80%, οι οποίες όλα τα χρόνια της οικονομικής κρίσης αλλά και το τελευταίο χρονικό διάστημα της πανδημίας επιβαρύνθηκαν κοινωνικά και οικονομικά πολύ περισσότερο συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες και στις οποίες η πολιτεία θα πρέπει με κάθε τρόπο να σταθεί αρωγός τους.
Στις οικογένειες αυτές η φροντίδα των ατόμων με την αναπηρία επιφορτίζει όχι μόνο τους γονείς αλλά και τα αδέλφια τους, με τα οποία αναπτύσσεται ένας ιδιαίτερα στενός σύνδεσμος και μακροπρόθεσμα, μετά το θάνατο των γονέων, τους ανατίθεται η αποκλειστική επιμέλεια .

Κύριε Υπουργέ,
Απευθύνομαι στην ευαισθησία σας και στην εγνωσμένη αποτελεσματικότητά σας και ΕΡΩΤΩ εάν είναι στις προθέσεις σας :

να προβείτε στην θεσμοθέτηση μειωμένης θητείας στον στρατό για τα αδέλφια των ατόμων με βαριά αναπηρία, θεωρώντας ότι αυτό δεν θα επηρεάσει την ικανότητα μάχης των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας, ούτε την στελέχωση τους, αφού ο αριθμός των ατόμων που θα ευεργετηθούν είναι πολύ μικρός».

Ακολουθήστε μας στο Google News!

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σπερχειάδα

Εθελοντική Αιμοδοσία στις 5/12/2022 στην Σπερχειάδα Ο Δήμος Μακρακώμης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *