Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Μαζωνάκης: Αποκαλύψεις για όσα τον οδήγησαν στα δικαστήρια κατά της αδερφής του…

Ένα υπερπολυτελές ακίνητο στη Μύκονο αποτέλεσε  την αιτία για τον  Γιώργο Μαζωνάκη  να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της αδερφής του, Βάσω Μαζωνάκη

Η αδερφή του φέρεται να έκανε τροποποίηση  στην εταιρεία τους για την οποία διαφώνησε ο τραγουδιστής.

Η αντιδικία ανάμεσα στα 2 αδέρφια, εξαιτίας της οποίας ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέθεσε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της αδερφής του Βάσως Μαζωνάκη τα οποία εκδικάστηκαν, έγινε για την εκμετάλλευση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε το Live News, το πρόβλημα προκύπτει για την διαχείριση της εταιρίας στην οποία ανήκει το σπίτι στο νησί των ανέμων.

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, όταν αποφάσισε να κάνει έλεγχο στα οικονομικά της εταιρείας που είχε μαζί με την αδερφή του, παρατήρησε ότι το πολυτελές σπίτι στη Μύκονο είχε μεταφερθεί σε άλλη εταιρεία υπό την διαχείριση της Βάσως Μαζωνάκη, στην οποία ο ίδιος δεν είχε ποσοστό.

Μέχρι πέρσι το καλοκαίρι ο τραγουδιστής και η αδερφή του έκαναν μαζί διακοπές όπως κάθε καλοκαίρι, στη Σητεία της Κρήτης έχοντας παρέα και τον σύντροφο της Βάσως, τον σεφ Δημήτρη Μακρυνιώτη. Τα αδέρφια έκαναν από κοινού επενδύσεις αφού αγόραζαν σπίτια σε νησιά και αφού τα ανακαίνιζαν, στη συνέχεια τα νοίκιαζαν. Η Βάσω Μαζωνάκη επί 20 χρόνια ήταν μάνατζερ του τραγουδιστή με αποτέλεσμα εκτός από αδερφή να είναι και πιο στενή συνεργάτιδα.

Περισσότερα στο newsit.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η θεατρική παράσταση  “Ο Μικρός Πρίγκιπας” στην Τραγάνα

  Η θεατρική παράσταση  “Ο Μικρός Πρίγκιπας”  θα παρουσιαστεί  στην πλατεία Κολιοφούτη στην Τραγάνα το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *