Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Οικονόμου: Στο Ταμείο Ανάκαμψης, η διπλή παρέμβαση προϋπολογισμού 21.000.000€ σε ΠΕΛ και Θερμοπύλες

“Με δεσμεύσεις που υλοποιούνται και όχι με υποσχέσεις που μένουν στα λόγια” σημειώνει στην ανακοίνωση του ο κ. Οικονόμου.

Ο Υφυπουργός και βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Οικονόμου ενημερώνει για τις θετικές εξελίξεις σχετικά με την  διπλή παρέμβαση προϋπολογισμού 21 εκατ. ευρώ σε Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και Θερμοπύλες.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο κ. Οικονόμου:

“Εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης η διπλή παρέμβαση προϋπολογισμού 21 εκατ. ευρώ σε Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και Θερμοπύλες

Υπογράφηκε με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, η ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της διπλής παρέμβασης στην περιοχή της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (ΠΕΛ) και τον Αρχαιολογικό Χώρο των Θερμοπυλών – Τείχος των Φωκέων.

Η υλοποίηση της διπλής παρέμβασης θα γίνει με αιτούμενο προϋπολογισμό ύψους 21.000.000 ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Η ένταξη της διπλής παρέμβασης στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και τον Αρχαιολογικό Χώρο των Θερμοπυλών στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας αποτελούν δύο ιδιαίτερα θετικές ειδήσεις για την πόλη μας, για την περιοχή μας συνολικά. Η ΠΕΛ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Λαμία και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των κατοίκων της. Οι νέες εγκαταστάσεις, εκσυγχρονισμένες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αναβαθμίσουν την πόλη σε πολλαπλά επίπεδα. Με τις παρεμβάσεις στις #Θερμοπύλες ένας ιστορικός χώρος με επισκέπτες από κάθε μέρος της Ελλάδας, αλλά και του κόσμου, θα αναβαθμιστεί ως τουριστικός πόλος, καθώς θα αναδειχθεί η επισκεψιμότητά του. Η ελληνική Περιφέρεια βρίσκεται στο επίκεντρο των πολιτικών της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Με δεσμεύσεις που υλοποιούνται και όχι με υποσχέσεις που μένουν στα λόγια. Πρόκειται για δύο παρεμβάσεις που θα μείνουν ως κληρονομιά για τις επόμενες γενιές και αποτελούν μέρος του ολιστικού σχεδίου για την αντιμετώπιση του Δημογραφικού. Κυβέρνηση, Τοπική Αυτοδιοίκηση, πολίτες οφείλουμε να συνεχίσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση και με βάση τη στενή και άρτια συνεργασία, υπηρετώντας ένα σχέδιο με ορίζοντα μιας γενιάς, αλλά και με έργα πνοής που έρχονται για να μείνουν, να συμβάλλουμε στην διαρκή αναβάθμιση της περιοχής μας.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η Αργολίδα είναι η Βενετία της Ελλάδας

Ακριβώς πάνω στην παραλία της Θερμησίας με θέα στον Σαρωνικό και την όμορφη Ύδρα, βρίσκεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *