Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Ίναχος ο ποταμός τα πήρε όλα “σβάρνα – Η γέφυρα στο Περιβόλι Σπερχειάδας

Την κατάσταση στη γέφυρα στο Περιβόλι Σπερχειάδας κατέγραψε σήμερα ο www.fonografos.net, ασχολούμενος ως συνήθηως με τοπικά ζητήματα.

Στην προσωρινή πλέον παλιά γέφυρα λόγω της έντονης πρόσφατης βροχόπτωσης  έχουν γίνει ζημιές  ( το Σαρζανέτ μήκους περίπου 50 μέτρων σχεδόν καταστράφηκε) ενώ γέμισε και με  φερτά υλικά με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διέλευση.

Από ενημέρωση  με τους αρμοδίους στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σημειώθηκε ότι άμεσα θα επιμεληθούν της κατάστασης ενώ αποδείχθηκε ορθή η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Θανάση Καρακάντζα και του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραγιάννη να δοθεί σε κυκλοφορία η νέα γέφυρα αν και δεν έχει ολοκληρωθεί στο 100%, ωστόσο βέβαια η διέλευση είναι πλήρως ασφαλής. Η νέα γέφυρα έτσι δόθηκε στην κυκλοφορία για την εξυπηρέτηση των δημοτών ενώ διαφαίνεται ότι έτσι αποφεύχθηκαν  ατυχήματα αφού δεν χρησιμοποιήθηκε  η παλιά γέφυρα με τα προβλήματα που δημιούργησε η έντονη βροχή.

Δείτε πλάνα και εικόνες από την σημερινή 11/1/2021 κατάσταση στη γέφυρα στο Περιβόλι Σπερχειάδας, μουσική και τα τραγούδια δένουν γάντι σε ότι συμβαίνει.

Μάλιστα όπως σημείωσε η Διευθύντρια Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Αθανασία Ζωβοϊλη, η παλιά γέφυρα θα καταστεί μη χρησιμοποιούμενη και θα γκρεμιστεί για την καλυτερη ροή του ποταμού.

Ζητούμενο βέβαια είναι  η οριστική επίλυση του θέματος, που έχει δρομολογηθεί,  για την ασφαλή διέλευση και μετακίνηση των κατοίκων στην περιοχή καθώς τέτοια έντονα καιρικά φαινόμενα θα τα ξαναζήσουμε…

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Καμένων Βούρλων: Κλειστά σχολεία και Παιδικοί σταθμοί την Πέμπτη 9/2

Κλειστά την Πέμπτη (9/2) τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Καμένων Βούρλων Κλειστά θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *