Breaking News

Γυναίκα έπεσε από την ταράτσα διώροφης μονοκατοικίας και έχασε τη ζωή της στην περιοχή της Ερυθραίας στο Αγρίνιο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αγρίνιο μετά την ανείπωτη τραγωδία που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουλίου στην περιοχή της Ερυθραίας, όταν γυναίκα έπεσε από την ταράτσα διώροφης μονοκατοικίας και έχασε τη ζωή της, στην οδό Λέλας Καραγιάννη, κοντά στη συμβολή με την οδό Αργυροκάστρου.

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν περίοικοι που κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα διέμενε στο σπίτι μόνη της, αφού η οικογένειά της κατοικεί μόνιμα εκτός Αγρινίου.

Από τους αστυνομικούς βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση για το τραγικό συμβάν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Πηγή: karvasaras.gr

Δες επίσης

Το Νοσοκομείο Λαμίας εξοπλίζεται με σύγχρονο Αξονικό Τομογράφο, αξίας 530.000€

Σύγχρονος Αξονικός Τομογράφος για το Νοσοκομείο Λαμίας Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *