Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

H Δημοτική Φιλαρμονική έψαλλε τα κάλαντα στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας και στο Δήμαρχο Λαμιέων

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας και στο Δήμαρχο Λαμιέων

Το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του Θεανθρώπου υπό τους ήχους και τις υπέροχες μελωδίες παιάνισε στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών και στο Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο η Δημοτική Φιλαρμονική.

Η εορταστική «επίσκεψη» της Δημοτικής μπάντας αρχικά έγινε στο Επισκοπικό Μέγαρο συνοδεία του Δημάρχου Λαμιέων και του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για τη λειτουργία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δημήτρη Αργυρίου. Η Δημοτική Φιλαρμονική «φωταγώγησε μουσικά» την ατμόσφαιρα και σκόρπισε χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελα στο Επισκοπικό Μέγαρο. Ο οικείος ποιμενάρχης «άνοιξε την καρδιά του» αναφερόμενος στην πολύτιμη συνεργασία που έχει με το Δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο σε όλα τα επίπεδα και ευχαρίστησε τον ίδιο αλλά και την Δημοτική Φιλαρμονική, για πολιτιστικό τους αποτύπωμα.

Αμέσως μετά, η Δημοτική Φιλαρμονική βρέθηκε στο παλαιό Δημαρχείο όπου έψαλε τα κάλαντα στον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο ο οποίος ευχαρίστησε τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τη λειτουργία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δημήτρη Αργυρίου, το μαέστρο Δημήτρη Μαντά, αλλά και όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής για το σημαντικό έργο που επιτελούν, ανταλλάσοντας ευχές για υγεία, ευημερία και πρόοδο σε όλους.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη με στελέχη ιαπωνικών επιχειρηματικών ομίλων της ομοσπονδίας Keidanren

Στο Τόκιο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Τις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τους λόγους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *