Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Λαμιέων απαντά στην ανακοίνωση του συνδυασμού «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Την απάντηση σου δίνει ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Θύμιος Καραΐσκος στην ανακοίνωση του Νίκου Σταυρογιάννη (δείτε εδώ σχετικά)

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Απάντηση στην ανακοίνωση του συνδυασμού «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

“Σε σχέση με την ανακοίνωση του Συνδυασμού «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», επισημαίνουμε  τα παρακάτω :

Γνωρίζουν οι πολίτες ότι σε μια δημοκρατία, η Διοίκηση και κυρίως η Αυτοδιοίκηση έχει συνέχεια και συνέπεια.  Είναι προφανές ότι,  τα έργα και τις δράσεις που κρίνουμε απαραίτητα και ωφέλιμα, σε όποιο στάδιο και να βρίσκονται, θα τα ολοκληρώσουμε και θα τα παραδώσουμε στους δημότες μας.

Αυτό πράττουμε, ώστε να μη διαταράσσεται η εμπιστοσύνη των δημοτών προς την Διοίκηση. Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε ότι, από τον οραματισμό μέχρι την υλοποίηση, υπάρχει μεγάλη απόσταση, η οποία για να καλυφθεί, χρειάζεται χρηστή διαχείριση, διαφάνεια, προγραμματισμός και γνώση των συνθηκών. Έργα που είναι ανάγκη να γίνουν, θα γίνουν. Θα υλοποιούνται άμεσα, με υγιή, σύγχρονο και βιώσιμο τρόπο. Προχωράμε λοιπόν με γοργά βήματα και με βάση τον σχεδιασμό μας, γιατί οι ανάγκες των δημοτών  είναι η προτεραιότητά μας. Τα μεγάλα προβλήματα απαιτούν συναινέσεις, συνέργειες και δημιουργικές προτάσεις. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε δημιουργική πρόταση που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των δημοτών μας και αντιλαμβάνεται τις απαιτήσεις των καιρών.

Για τους δημότες μας άλλωστε εργαζόμαστε και καθήκον μας είναι να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί, βελτιώνοντας τον Δήμο μας.  Πέρα από προσωπικούς ανταγωνισμούς και φιλοδοξίες, καλούμε όλους να χαίρονται για τα έργα που υλοποιούνται, όπως χαίρονται και οι δημότες, βλέποντας το Δήμο τους να γίνεται καλύτερος. Η συμβολή όλων είναι πολύτιμη.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Με 13 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Λοκρών

Δείτε τα θέματα για την συνεδρίαση της 17/8/2022 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *