Ο Θ. Ζεκεντές για την καθυστέρηση έναρξης εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης

Ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Λ. Ζεκεντές με αφορμή την καθυστέρηση έναρξης εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης δήλωσε τα εξής:

Ακολουθήστε μας  στο facebook

«Ο Δήμος Λοκρών, δεύτερος σε πληθυσμό στο Νομό Φθιώτιδας, με αυξημένο αριθμό κρουσμάτων σε σχέση με τον υπόλοιπο Νομό και τη μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση από την έδρα του Νομού, τη Λαμία, παραμένει χωρίς εμβολιαστικό κέντρο. Το Κέντρο Υγείας Αταλάντης, το οποίο είναι το μεγαλύτερο και καλύτερα εξοπλισμένο στο Νομό Φθιώτιδας από άποψης υποδομής, χώρων και προσωπικού, είχε καθοριστεί πως θα αποτελέσει εμβολιαστικό κέντρο και είναι ήδη έτοιμο από τον Ιανουάριο για το σκοπό αυτό.

Η καθυστέρηση έναρξης εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης στερείται κάθε λογικής και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην τοπική κοινωνία, καθώς εκατοντάδες ηλικιωμένοι που δεν οδηγούν αδυνατούν να μετακινηθούν με αποτέλεσμα να μην έχουν εμβολιαστεί.

Το Υπουργείο Υγείας και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών θα πρέπει να επανεξετάσουν τις αποφάσεις τους για τη μη έναρξη εμβολιασμών στο Δήμο Λοκρών έως και σήμερα.»

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Το τελευταίο αντίο στον 32χρονο Γιάννη Κοντογεώργο

Θρήνος για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου… Έφυγε ξαφνικά από την ζωή  ο Γιάννης  Κοντογεώργος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *