Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η ετήσια συνάντηση αποφοίτων Παιδοπόλεων την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στον Βόλο

Ξεχωριστή σημασία έχει για τη μεγάλη οικογένεια των Αποφοίτων Παιδοπόλεων η φετινή ετήσια συνάντησή τους, καθώς πραγματοποιείται μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, στις 11.00 το πρωί, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία, στο Valis Resort and Spa, στην Αγριά Βόλου ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων πραγματοποιεί την καθιερωμένη Ετήσια Χειμερινή Συνάντηση Αποφοίτων Παιδοπόλεων.
Στην αρχή κάθε χρόνου, στο πλαίσιο της Ετήσιας Χειμερινής Συνάντησης, θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, ο οποίος και θα ευλογήσει την βασιλόπιτα και τους παριστάμενους Αποφοίτους από πολλά μέρη της Ελλάδας.
Επί πλέον ο Σύλλογος, έχει θεσμοθετήσει, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2010, να τιμάται ένα πρόσωπο, το οποίο με τις ενέργειές του, ως Παιδοπολίτη της χρονιάς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της 20ης Σεπτεμβρίου 2022, ομόφωνα επέλεξε να απονείμει τον τίτλο του «Παιδοπολίτη της χρονιάς 2022 », στον Παναγιώτη Παρδαλό, ομότιμος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα (Distinguished Emeritus Professor) και επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, από τον Νοέμβριο του 2022.
Ο τιμώμενος Καθηγητής Παναγιώτης Παρδαλός, είναι Απόφοιτος της Παιδόπολης «Αγία Σοφία», στην Αγριά Βόλου.

 

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που απονέμουμε την τιμητική αυτή διάκριση στο πρόσωπο του Παναγιώτη Παρδαλού και στα έργα του. Με την σειρά μας τον ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή της πρότασής μας και για την παρουσία του. Πιστοί στην οικογενειακή μας παράδοση και ιδιαίτερα δυνατή μας σχέση, μας βαραίνει απολύτως το κομμάτι του ήθους που εμπεριέχει η τιμητική αυτή διάκριση που ήταν συνοδοιπόρος μας όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσει να είναι και στα επόμενα. Έτσι μάθαμε από τους εκπαιδευτές μας και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον», επισημαίνεται χαρακτηριστικά από τον Σύλλογο, που προσκαλεί στην εκδήλωση όλα τα μέλη του Συλλόγου, τους παλιούς Παιδοπολίτες και τους φίλους τους, Αγριώτες και Βολιώτες.

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συγκλονίζει η ξαφνική είδηση του θανάτου του 48χρονου προέδρου του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας

Συγκλονίζει η ξαφνική είδηση του θανάτου του 48χρονου προέδρου του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας, ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *