Breaking News

Λήστεψαν νεαρούς στη Λαμία

Επίθεση και ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4/1/2023 στη Λαμία.

Δύο νεαρά άτομα, ηλικίας 18 ετών, δέχθηκαν επίθεση και μάλιστα υπό την απειλή μαχαιριού (σουγιά) τους λήστεψαν άλλα δύο άτομα, πιθανότατα Αλβανικής υπηκοότητας.

Το συμβάν σημειώθηκε κοντά στην πεζογέφυρα του ΟΣΕ στην  Οδό Σμύρνης. Συγκεκριμένα, οι δράστες προσέγγισαν τους νεαρούς και τους ζήτησαν χρήματα και στην συνέχεια έβγαλαν και σουγιά και κατάφεραν να αρπάξουν ένα κινητό  τηλέφωνο.

Όταν μάλιστα προσπάθησε να αντισταθεί  ο ένας νεαρός, τότε τον κτύπησαν…

Περίοικοι που άκουσαν και είδαν το περιστατικό κάλεσαν την Αστυνομία και άμεσα έσπευσαν Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, πέταξαν και το κινητό και πλέον αναζητούνται από την Αστυνομία.

 

Δες επίσης

3η μέρα χάους: Νέες απειλές για βόμβα στα αεροδρόμια Δανίας και Τσεχίας και σε ΜΜΕ σε Ιρλανδία και Βρετανία

Μια σειρά από απειλές για βόμβες έχει διαταράξει τις επιβατικές πτήσεις σε όλη την Ευρώπη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *