Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Ιατρική της Λάρισας στις 400 καλύτερες του κόσμου, στις θέσεις 150-200 στην Ευρώπη, και 4η στην Ελλάδα

Σε ανάρτησή του ο διευθυντής της ρευματολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Δημήτρης Μπόγδανος, αναφέρει:

«Η Ιατρική της Λάρισας στις 400 καλύτερες του κόσμου, στις θέσεις 150-200 στην Ευρώπη, και 4η στην Ελλάδα πίσω από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο.

Οι λίστες κατάταξης των πανεπιστημίων δεν είναι άριστοι δείκτες της δουλειάς που γίνεται μέσα στα πανεπιστήμια αλλά είναι τουλάχιστον ενδεικτικές της προσπάθειας των καθηγητών, των φοιτητών, του επιστημονικού και του διοικητικού προσωπικού για αριστεία.

Η λίστα κατατάξεων της Academic Ranking of World Universities (ARWU) γνωστής και σαν λίστα της Σαγκάης φέρνει την Ιατρική της Λάρισας στην 4η θέση από τις 7 Ιατρικές της χώρας (στην κατηγορία Clinical Medicine).

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που πραγματικά μοχθούν νυχθημερόν παρά την οικονομική δυσπραξία και την οικονομική ανέχεια. Σκεφτείτε τι πολλά περισσότερα θα μπορούσαμε να καταφέρουμε αν τα πανεπιστήμια μας και η παιδεία μας υποστηρίζονταν όπως τους αξίζει.

Το Παν. Θεσσαλίας σταθερά στις θέσεις 800-900 στο κόσμο!».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η υφυπουργός Τουρισμού έκανε την σύγκριση με το 2019, δηλαδή την χρονιά προ της πανδημίας του κορονοϊού

Στην ιδιαίτερη δυναμική με την οποία ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό αναφέρθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *