Την Παρασκευή 30/1/2026 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα και με την ευλογία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων.
Η κοπή έγινε πριν την 1η συνεδρίαση για το 2026 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων.
Το φλουρί το βρήκε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Θάνος Στεργίου.
Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ανέφερε στον χαιρετισμό του:
«Θέλω να ευχηθώ καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε όλες και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και τις οικογένειές σας. Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας, που μας δίνει πνευματική δύναμη και την αισιοδοξία, όλοι μαζί, μέσα από σύνθεση απόψεων και με παραγωγικό διάλογο, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Άλλωστε, πιστεύω ότι ο κοινός στόχος μας, μέσα από το δημοκρατικό θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και τις αποφάσεις που λαμβάνουμε, είναι να συμβάλλουμε στην πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας.
Καλή Χρονιά!».
Δείτε το φωτορεπορτάζ του www.fonografos.net:
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας


















