Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η φετινή Έκθεση Φωτογραφίας με επίκεντρο τον Σπερχειό ποταμό στο il Postino στη Σπερχειάδα!

Η νέα έκθεση θα …εντυπωσιάσει με την θεματολογία της!

Όπως κάθε χρόνο, ο πολυχώρος il Postino στη Σπερχειάδα θα παρουσιάσει νέα έκθεση φωτογραφίας, στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων και προβολών του!

Στην καταπράσινη καλοκαιρινή αυλή του, σε ειδικό σημείο στο μπαρ Βαένι, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε 50 φωτογραφίες με κεντρικό θέμα «Δράσεις και δραστηριότητες στον Σπερχειό ποταμό».

Μία κοινή έκθεση με φωτογραφίες των Μιχάλη Σούλτο και Δημήτρη Καραντζούνη, που αποτυπώνουν στιγμιότυπα από πολύ όμορφες και ενδιαφέρουσες δράσεις, δραστηριότητες και εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Σπερχειό ποταμό.

Ξεχωρίζουν, αυτονόητα, τόσο για φυσικό κάλλος της ευρύτερης περιοχής σε συνδυασμό με την θεματολογία, τις δραστηριότητες.

Παράλληλα αναδεικνύεται και τονίζεται καλλιτεχνικά πως πρέπει να αξιοποιηθεί δημιουργικά, περισσότερο στο μέλλον, η πηγή ζωής της Δυτικής Φθιώτιδας, ο Σπερχειός ποταμός αλλά και να προστατεύεται.

Η έκθεση ξεκινά παραμονές του Αγίου Πνεύματος, την Παρασκευή 18/6/2021 και θα έχει διάρκεια όλο το καλοκαίρι.

Στην μεγάλη οθόνη του CINEAK στον πολυχώρο θα  προβληθούν την Παρασκευή αλλά και  τακτικά αργότερα, πολλές περισσότερες φωτογραφίες  αλλά και βίντεο σε σχέση με τις Δράσεις και δραστηριότητες στον Σπερχειό ποταμό.

Παρουσιάζονται ενδεικτικά φωτογραφίες της έκθεσης

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θέρμου προσκαλεί του ενδιαφερόμενους για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις Δομές από 05/12/2022 έως 20/12/2022

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θέρμου προσκαλεί του ενδιαφερόμενους παλαιούς και νέους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *