Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ στηρίζει και συμμετέχει σε μια ακόμα πρωτοβουλία της Super League για στήριξη συνανθρώπων μας

Η Super League στηρίζει τους Συλλόγους “ΦΛΟΓΑ” και “ΛΑΜΨΗ”

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ στηρίζει και συμμετέχει σε μια ακόμα πρωτοβουλία της Super League.

Συγκεκριμένα:

Για μια ακόμα χρονιά, η Super League στηρίζει τους συνανθρώπους μας, μέσα από ένα ευρύ πλαίσιο κοινωνικών πρωτοβουλιών, οι οποίες αναλύθηκαν από την αναπληρώτρια πρόεδρο της Super League Κάτια Κοξένογλου.

Σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής του κορυφαίου επαγγελματικού διασυλλογικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, η Super League θα στηρίξει άμεσα το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ».

Παράλληλα όλα τα έσοδα από τις δημοπρασίες των υπογεγραμμένων φανελών όλων των ομάδων της Super League θα δοθούν στην Emfasis Foundation, η οποία στηρίζει, ανακουφίζει και ενδυναμώνει άτομα που βιώνουν πολλαπλές μορφές αστεγίας, χρόνια άνεργους, οικογένειες σε ακραία φτώχεια, κοινωνικά ευάλωτους νέους, κοινωνικά αποκλεισμένους, μοναχικούς ηλικιωμένους σε κίνδυνο επικείμενης αστεγίας, σε επισφαλή στέγη ή σε κατάσταση δρόμου και στην Κοινωνική Κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος”, μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης, προσφέροντας φαγητό και άλλα αγαθά στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια θεσμικής συνάντησης στα Κεντρικά της διοργανώτριας αρχής, στην οποία συμμετείχαν οι υπεύθυνοι των γραφείων Τύπου και οι Διευθυντές Επικοινωνίας όλων των ομάδων της Super League, παρουσιάστηκαν όλες οι επίσημες εμφανίσεις, υπογεγραμμένες από όλους τους ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας, οι οποίες θα διατεθούν προς δημοπρασία μέσω του Charity Idols, το διάστημα των εορτών.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων

Ενημερωθείτε για τις νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων Προγραμματισθείσες διακοπές ρεύματος θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *