Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Πόπη Τσαπανίδου – σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου – νοσηλεύτηκε με «βαρύ κρυολόγημα» σε νοσοκομείο της Αθήνας

Εκτιμάται ότι θα λάβει εξιτήριο την Πέμπτη
Η Πόπη Τσαπανίδου – σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου – νοσηλεύτηκε με «βαρύ κρυολόγημα» σε νοσοκομείο της Αθήνας, χωρίς να συντρέχει καμία απολύτως ανησυχία από την κατάσταση της υγείας της.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια και νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάται ότι θα λάβει εξιτήριο την Πέμπτη (05.01.2023).

Ήταν μόλις την περασμένη Τετάρτη όταν ο Αλέξης Τσίπρας καλωσόρισε την Πόπη Τσαπανίδου στον ΣΥΡΙΖΑ: «Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά. Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής. Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε. Από τη νέα χρόνια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας. Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη».

News.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πώς να γλιτώσετε από τις ανεπιθύμητες κλήσεις από εισπρακτικές και για να αλλάξετε πάροχο

Οι διαθέσιμες λύσεις για προστασία από τον «βομβαρδισμό» τηλεφωνημάτων και ανεπιθύμητες κλήσεις Κλήσεις στο σταθερό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *