Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) στη Λαμία

Ο Φθιώτιδος Συμεών ευλόγησε τον νέο Διοικητή του ΚΕΥΠ

Την τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου στη Λαμία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Νέος Διοικητής του ΚΕΥΠ καθώς και Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Λαμίας ανέλαβε ο Ταξίαρχος Αναστάσιος Μαυρομάτης, παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον Υποστράτηγο ε.α. Ευάγγελο Κατσάρα.

 

Η τελετή έγινε παρουσία του νέου Διευθυντή του Σώματος Υλικού Πολέμου, Ταξίαρχου κ. Ζήκου Θεόδωρου, ο οποίος και εκπροσώπησε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ενώ επίσης παραβρέθηκαν θεσμικοί και αιρετοί εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Είχε προηγηθεί η εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή του ΚΕΥΠ στον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών, στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου, προκειμένου να λάβει την ευχή του.

Επίσης ο κ. Συμεών δέχθηκε στο γραφείο του και τον νέο Διοικητή της Διοίκησης Υποστήριξης Βάσης (Δ.Υ.Β.) Υποστράτηγο Αθανάσιο Σαπλαούρα.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την άριστη συνεργασία, την οποία είχε με τον αφυπηρετήσαντα Διοικητή του ΚΕΥΠ και εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι και με τον νέο Διοικητή θα έχει μία άψογη, εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συμμορία ανηλίκων διέπραττε ληστείες

Αποδομήθηκε συμμορία ανηλίκων που διέπραττε ληστείες στην περιοχή των Αχαρνών Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγεγραμμένων ληστειών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *