Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας: “Στήριξη των ιατρών του Νοσοκομείου Λαμίας” για καταγγελία για ασθενή με κορονοϊό που πέθανε

Στην ιστοσελίδα μας www.fonografos.net είχε δημοσιοποιηθεί μία καταγγελία που μας απεστάλη, αναφορικά με το Νοσοκομείο Λαμίας.Δείτε εδώ σχετικά.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας,  επιστολή στην οποία αναφέρεται στην εν λόγω καταγγελία και δηλώνει την στήριξη του στους συγκεκριμένους γιατρούς.

Η επιστολή του ΙΣΦ:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΜΙΑΣ

O Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας έλαβε γνώση καταγγελίας συμπολιτών μας , η οποία φιλοξενείται στον ενημερωτικό σας ιστότοπο ( 20/7/2022) , εναντίων της διοίκησης του νοσοκομείου και ιατρών μελών του συλλόγου μας που υπηρετούν σε αυτό, αναφορικά με την απώλεια ασθενούς covid θετικού στο Γ.Ν.Λαμίας την χρονική περίοδο Απριλίου – Μαΐου 2022.

Εκφράζουμε καταρχάς τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος .

Διαβάζοντας ωστόσο την καταγγελία θεωρούμε πως σε πολλά σημεία στρέφεται αδίκως και ασαφώς εναντίων των συναδέλφων – ιατρών του νοσοκομείου , εφόσον στηρίζεται σε υποθέσεις και προσωπικά συμπεράσματα των συγγενών , η πλειοψηφία των οποίων δεν επιδέχεται επιστημονικής κριτικής και αξιολόγησης .

Σε κάθε περίπτωση ενδεχόμενου ιατρικού σφάλματος , ως σύλλογος είμαστε υπέρ της πλήρους διερεύνησης των γεγονότων . Με βάση όμως τα ισχύοντα στην ιατρική επιστήμη και πρακτική .

Τέλος , καταδικάζουμε απερίφραστα τις προσωπικές αναφορές υβριστικού έως και χυδαίου περιεχομένου εις βάρος των ιατρών του ΙΣΦ που αναρτήθηκαν σε προσωπικό λογαριασμό ( συγγενούς 😉 στο διαδίκτυο και προειδοποιούμε πως θα υπάρξουν σοβαρές νομικές συνέπειες αν δεν αποκατασταθεί το επιστημονικό ήθος και η αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας .

Παρακαλούμε για την δημοσίευση της παρούσης επιστολής στο ηλεκτρονικό σας έντυπο .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

Καταγγελία για το Νοσοκομείο Λαμίας “για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στον θάνατο του πατέρα μας”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Επέκταση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λαμίας

Δρομολογείται σημαντική αναβάθμιση στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας. Σε συνέχεια συνεργασίας του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *