Δευτέρα , 20 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σπερχειάδα 28/1/23: Ημερίδα πρόληψης Υγείας σχετικά με την Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και στην χρήση απινιδωτή

Μία σημαντική ημερίδα πρόληψης  Υγείας  πραγματοποιήθηκε στη Σπερχειάδα.

Στο Αναψυκτήριο δωρεά των αφων Κούκου που στεγάζεται σήμερα το κέντρο κοινότητας, από σήμερα θα συστεγάζεται και το ΚΕΠ Υγείας που εγκατασταθήκαν και  τα Προγράμματα του ΕΔΔΥΠΠΥ και των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ καθώς και στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ, όπως και φωτογραφηθήκαν.

Όσοι παραβρέθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο  “Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα”, ενημερώθηκαν σχετικά με την Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και στην χρήση απινιδωτή.

Μία ημερίδα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, πολύ σημαντική για τον καθένα μας, για να γνωρίζει τι μπορεί και πρέπει να κάνει όταν χρειαστεί.

Και όλα αυτά έγιναν χάρη στην συνδρομή του αξιόλογου γιατρού και συντοπίτη μας Αντώνη Πολυδώρου Γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ιατρών & Πρεσβευτή Ελληνικού Τουρισμού.

Η Δημοτική Αρχή ωστόσο δεν ενδιαφέρθηκε η αξιόλογη αυτή εκδήλωση να έχει ουσία, όσον αφορά την ενημέρωση προς τους δημότες,  αλλά προφανώς αρκέστηκε απλά στο να έχει την  έχει ατζέντα της  και να λέει ότι έκανε μία εκδήλωση για την υγεία…

Στην ημερίδα με τόσο σημαντική θεματολογία  δεν υπήρχε ηχητική κάλυψη ή μικροφωνική ήχου και έτσι αρκεστήκαν στο ήχο του στόματος, για να τους ακούσει ο κόσμος…

Εδώ που χρειαζόταν, δεν υπήρχε! Τελικά αυτή η δημοτική αρχή όλα ανάποδα τα κάνει….

Ευτυχώς σε ότι αφορά  τον  www.fonografos.net  κατάφερε να έχει το σωστό αποτέλεσμα, ώστε να μπορεί να ακούσει  ο κόσμος  και ο “αναγνώστης” τι ειπώθηκε, μέσω του βίντεο που κατέγραψε.

Αποδεικνύεται ότι αν είναι έτσι, δεν θα χρειάζεται να κατασπαλούνται τόσα χρήματα για τον ήχο σε εκδηλώσεις και δημόσιες συνεδριάσεις!!!

Μόνο πια δια στόματος …. Ντελάλης στην εποχή του 2023…

Ακούσαμε δε, να  ευχαριστούν όλους  όσους  ανθρώπους πληρώνονται  για την υλοποίηση της ημερίδας ή έχουν συμφέροντα από αυτή και όχι αυτούς που δεν πληρώνονται, αλλά προσφέρουν “μάλλον θέλουν να τους απαξιώσουν”

Την εκδήλωση φωτογραφίζαν άτομα που έχουν προσληφθεί από τον Δήμο ή από εταιρία για λογαριασμό του Δήμου, με χρήματα των δημοτών όμως, που θα πρέπει να ενημερωθούμε για την όποια σύμβαση τους  και αν αφορά το συγκεκριμένο αντικείμενο αυτό της φωτογράφισης.

Να σημειωθεί ότι η Δημοτική Αρχή  για το εθιμοτυπικό γεύμα μετά την εκδήλωση,  πήγε τους καλεσμένους, όπως πληροφορηθήκαμε, στη Μακρακώμη,  απαξιώνοντας τα αντίστοιχα μαγαζιά εστίασης της Σπερχειάδας, μάλιστα με πολύ καλής ποιότητας φαγητά άλλα και πολύ αξιοπρεπές περιβάλλον….

Σνομπάρει ο δήμαρχος λόγω της θέσης του και κτυπά άνανδρα κάτω από την μέση επαγγελματίες της Σπερχειάδας.

Αν δεν αναγνωρίζεις και δεν σέβεσαι τους δημότες σου και τους επαγγελματίες,  δεν θα σε αναγνωρίζουν ούτε θα σε σέβονται τότε και αυτοί  ως Δήμαρχο…

Δείτε φωτοφραφίες και το βίντεο με όσα ειπώθηκαν στην αξιόλογη ημερίδα:

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

“Ακόμη ένας χαμένος χρόνος για τον Οικισμό ΟΣΜΑΕΣ Μαλεσίνας”

Αναγνώστης μας απέστειλε επιστολή σχετικά τον Οικισμό ΟΣΜΑΕΣ Μαλεσίνας Η νέα παράταση της εποπτείας του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *