Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: Ψηφίστηκε ο Ισολογισμός, μεταφέρονται χρέη και οφειλές για την επόμενη χρονιά

Για τον Ισολογισμό έγινε ενημέρωση και συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 31/8/2022.

Την παρουσίαση του Ισολογισμού για το 2021  έκανε ορκωτός λογιστής που έχει οριστεί και ανατεθεί η συγκεκριμένη εργασία από τον Δήμο Μακρακώμης.

Σημειώνουμε ότι υπάρχουν οφειλές πολλών ετών του Δήμου  Μακρακώμης όπως π.χ. στην ΔΕΤΠΑΣ οι οποίες μετακυλούνται από χρονιά σε χρονιά.

Η Δημοτική Σύμβουλος κα Μαρία Μίχου ρώτησε τι γίνεται στην περίπτωση των χρεών-οφειλών του Δήμου που διαιωνίζονται, αφού σε κάθε λογιστική χρονιά καταγράφονται και μεταφέρονται για την επόμενη.

Με αυτή την κατάσταση λογικό και επόμενο, η κατάληξη σε χρεωκοπίες…. Αυτά γίνονται στο Δημόσιο και από ότι βλέπουμε το τηρεί κατά γράμμα ο Δήμος Μακρακώμης. Αν ήταν όμως μία ιδιωτική επιχείρηση τότε θα ήταν άλλη αντιμετώπιση…

Ενδεικτική ήταν και η παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Πάνου Ράμμου που τόνισε ότι ακούμε μόνο νούμερα που δεν καταλαβαίνει κανένας τίποτα επί της ουσίας.

Απόντες στην συνεδρίαση ήταν τόσο ο Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης όσο και ο Αναπληρωτής Δημάρχου.

Ο Ισολογισμός ψηφίστηκε τελικά  από το Δημοτικό Συμβούλιο με 10 υπέρ, 9 κατά.

Δείτε το βίντεο με την συζήτηση επί του Ισολογισμού 2021 του Δήμου Μακρακώμης:

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και ξεκίνησε η λειτουργία της κεντρικής αποθήκης του Δήμου Δελφών καθώς και του νέου αμαξοστασίου

Π. Ταγκαλής: «Ο Δήμος μας οργανώνεται καλύτερα και εκσυγχρονίζεται» Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και ξεκίνησε η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *