Ακολουθήστε μας στο facebook

Κ. Μητσοτάκης στον Πρόεδρο της Βουλγαρίας: Η στρατηγική σχέση των δύο χωρών μας, έχει προσφέρει πολλά και στους δύο λαούς μας

Η συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας Rumen Radev 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε (2 Ιουλίου 2024) στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας Rumen Radev.

«Είναι πάντα χαρά μου να καλωσορίζω τον πολύ καλό μου φίλο, τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας, στην Αθήνα και στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Καλώς ήρθατε, κ. Πρόεδρε. Πάντα έχουμε πολλά να συζητήσουμε για την περιοχή μας, εν μέσω σημαντικών γεωπολιτικών προκλήσεων, αλλά είναι και μια ευκαιρία να επαναβεβαιώσουμε, και πάλι, τη στρατηγική εταιρική σχέση των δύο χωρών μας, η οποία πιστεύω ότι έχει προσφέρει πολλά και στους δύο λαούς μας», τόνισε ο Πρωθυπουργός κατά την έναρξη της συνάντησης.

«Σας ευχαριστώ, κ. Πρωθυπουργέ. Σας ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας. Πιστεύω ότι η στρατηγική εταιρική μας σχέση δημιουργεί έναν άξονα στρατηγικής συνεργασίας. Ό,τι κάνουμε μαζί, Ελλάδα και Βουλγαρία, αντανακλά την ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής μας. Οπότε, σας ευχαριστώ πολύ», ανέφερε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο ηγέτες έκαναν επισκόπηση των διμερών σχέσεων και συζήτησαν θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, μετά και το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο πληθυσμός των άγριων αλόγων στον Πεταλά, ίσως είναι η μεγαλύτερη αγέλη στην Ευρώπη

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα “άγρια άλογα”, τα “απετάλωτα του πεταλά”, είναι απόγονοι των αλόγων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *