Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Καμένα Βούρλα: Η κοπή Βασιλόπιτας του Φιλοζωικού Συλλόγου “Φίλοι Καρδιάς” [ΦΩΤΟ]

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας για τον Φιλοζωικό Σύλλογο “Φίλοι Καρδιάς” στα Καμένα Βούρλα, την Κυριακή 6/2/2022, παρουσία επισήμων και πολλών φίλων του Συλλόγου.

Ο πολύ ενεργός Φιλοζωικός Σύλλογος στα Καμένα Βούρλα, όπως κάθε χρόνο, διοργάνωσε μία όμορφη εκδήλωση για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.

Αναφέρει σχετικά τις ευχαριστίες του ο Σύλλογος:

“Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Φιλοζωικου Σύλλογου μας”Φίλοι Καρδιάς” στην Κοπή πίτας-Λαχειοφορο !!!!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη ,τον Αντιδήμαρχο Καμένων Βούρλων Λεωνίδα Πενταλιο,Τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Κυρμανιδη,Τους Δημοτικούς Συμβούλους Γεωργία Μπητα, Δημήτρη Κριτσοβα, Σοφία Τσιτινη, Νίκο Κοντοπανο,Τους Προέδρους: Καμένων Βούρλων Δημήτρη Καραμανώλη,Του Αγίου Κωνσταντίνου Κώστα Μαύρο,του Αγίου Σεραφείμ Γιώργο Γιαννακοπούλου!!!

Την Πρόεδρο της Αντικαρκινικής Εταιρείας παράρτημα Καμένων Βούρλων Γιούλη Σουσωνη τον Πρόεδρο μεταναστών Φθιώτιδας Ανδρέα Τόσκα!!!!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Πρόεδρο του Φιλοζωικου Σύλλογου Λαμίας για την παρουσία της Κωνσταντίνας Φούκα!!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους επαγγελματίες του Δήμου μας και όχι μόνο για τα υπέροχα δώρα πού μοιράστηκαν στην Λαχειοφορο μας!!!

Ευχαριστούμε πολύ την Αργυρώ Νάζου από Μύκονο για τα δώρα πού κληρώθηκαν στους παρευρισκόμενους στην Εκδήλωση!!!
Φυσικά ευχαριστούμε πολύ το τυπογραφείο της Σοφίας Βουνού στην Νέα Ιωνία Αττικής για την προσφορά της καθώς και το Γιώργο Βασιλείου για την υπέροχη κατασκευή του για το τυχερό του φλουριου που κέρδισε το μέλος μας Χάρης Μακροπούλος από το Μώλο!!!
Φυσικά ευχαριστούμε πολύ Την διεύθυνση του Floga Kafe για την υπέροχη φιλοξενία του!!! Τέλος ευχαριστούμε την Υπηρεσία Φύλαξης του Γιώργου Βασιλείου για την ασφαλή κάλυψη της εκδήλωσης μας!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη αγάπη σας προς το Σύλλογο πού μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσφορά μας στους μικρούς μας φίλους!!!!”

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Λαμιέων: 48η σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής – 12 θέματα

Δείτε τα 12 θέματα της τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων στις 6/12/2022 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *