Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Καμένα Βούρλα: Κλείνουν δύο τμήματα του Λυκείου λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Σε συνέχεια των όσων σας ενημερώσαμε νωρίτερα σχετικά με κρούσματα σε μαθητές του Λυκείου Καμένων Βούρλων, (σχετικό άρθρο εδώ) πάρθηκε η απόφαση να κλείσουν τα τμήματα των δύο μαθητών που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

Η ενημέρωση από τον Δήμο Καμένων Βούρλων:

Ακολουθήστε μας  στο facebook

“Στα πλαίσια συνδυασμένης διερεύνησης από την Πολιτική Προστασία του Δήμου και την Περιφέρεια, στενών επαφών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, σήμερα 09/02/2021 βρέθηκαν δύο (2) κρούσματα μαθητών στο Λύκειο Καμένων Βούρλων. Από πλευράς Δημοτικής αρχής έγιναν αμέσως οι ενδεδειγμένες ενέργειες όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο και συγκεκριμένα ενημερώθηκε άμεσα για το θέμα η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, με εντολή της οποίας έκλεισαν τα δύο (2) Τμήματα του σχολείου που φοιτούν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και δόθηκαν οδηγίες σε όλους τους μαθητές. Η Δημοτική αρχή απ’ την πρώτη στιγμή παρακολουθεί το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες.
Στεκόμενοι πάντοτε στο πλευρό των δημοτών μας και συναισθανόμενοι την ευθύνη μας απέναντι τους, φροντίζουμε για την ορθή και υπεύθυνη ενημέρωση τους.”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η σωστή θρέψη των οστών!

Οστά – Τόσο γερά αλλά και τόσο εύθραυστα…Μας στηρίζουν κάθε μέρα και υποστηρίζουν κάθε δραστηριότητα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *