Σάββατο , 2 Μαρτίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: Ο Κώστας Καραγιάννης, παρουσίασε υποψηφίους του συνδυασμού του – “Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας” [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

“Σας δίνω σήμερα, εκ μέρους όλων μας, δημόσια, τον λόγο μου πως είμαστε εδώ, για να κάνουμε ότι περνά απ’ το χέρι μας, προκειμένου να ανακόψουμε την σημερινή φθίνουσα πορεία της περιοχής μας.” τόνισε στην ομιλία του ο κ. Κ. Καραγιάννης.

Mε κάθε επισημότητα και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στη Σπερχειάδα την Πέμπτη 20/7/2023,  η παρουσίαση υποψηφίων συμβούλων  του συνδυασμού “Υπεύθυνα Μαζί” του Κώστα Καραγιάννη για τον Δήμο Μακρακώμης.

Ο κ. Καραγιάννης αφού συνοπτικά περιέγραψε το όραμα του για έναν καλύτερο Δήμο Μακρακώμης,  παρουσίασε υποψηφίους του συνδυασμού του- όχι όλους αλλά το μεγαλύτερο μέρος αυτών – και τους ευχαρίστησε που έχουν καταφέρει κτίσουν μία ενωμένη ομάδα έτοιμη να εργαστεί σκληρά για το καλό  του Δήμου Μακρακώμης.

Δείτε φωτορεπορτάζ  του www.fonografos.net και βίντεο:

                       

 

Αποσπάσματα από την ομιλία του κ. Καραγιάννη

Τα καλά αποτελέσματα προκύπτουν από την καλή ομάδα και όχι από μονάδες. Η συλλογικότητα είναι αυτή που δημιουργεί πρόοδο και εξέλιξη. Μόνο όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να είμαστε ισχυροί.

Υπήρξα ο ίδιος μέλος μιας τέτοιας ομάδας για 9 χρόνια, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μέσα από την οποία με κόπο, συνεργασία και επιμονή,

αποδώσαμε στην τοπική κοινωνία αναγκαία και μεγάλα έργα.

– Η γέφυρα της Βίστριζας, του Καστρίου και του Ινάχου,

– τεχνικά έργα και οδοποιίες πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε Κοινότητες του Δήμου μας,

– η διευθέτηση της κοίτης του Σπερχειού Ποταμού.

– πλήθος από χρηματοδοτήσεις έργων,

όπως τα ιστορικά κέντρα Μακρακώμης και Σπερχειάδας και ο δρόμος περιπάτου ανατολικής εισόδου Σπερχειάδας – γηπέδου Καλλιθέας, έργα προς υλοποίηση από τον Δήμο Μακρακώμης,

– επιχορηγήσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε συλλόγους και φορείς του Δήμου μας για κοινωνικές, εμπορικές και πολιτιστικές δράσεις, είναι μόνο μερικά από τα αποτελέσματα της ομαδικής και σκληρής δουλειάς.

Το πρώτο πράγμα που επιδίωξα ήταν η άρτια στελέχωση της ομάδας μας. Μιας ομάδας που, όπως θα δείτε, απαρτίζεται από διαφορετικούς ανθρώπους κάθε ηλικίας, επαγγελματικής ιδιότητας και πολιτικής ιδεολογίας που ενώνονται δημιουργικά, κάτω από τον μοναδικό και ύψιστο στόχο: να κάνουμε τον Δήμο Μακρακώμης έναν πραγματικά καλύτερο Δήμο για τον κάθε δημότη, ετεροδημότη και επισκέπτη.

Έναν Δήμο που σέβεται τον άνθρωπο, αφουγκράζεται διαρκώς τις ανάγκες του και χρησιμοποιεί κάθε πρόσφορο μέσο και χρηματοδοτικό εργαλείο για να τις ικανοποιήσει, πάντα όμως και αδιαπραγμάτευτα με διαφάνεια, νομιμότητα και λογοδοσία με στοιχεία, αριθμούς και χειροπιαστές αποδείξεις.

Σήμερα, παρουσιάσαμε το μεγαλύτερο, όχι όμως όλο, τον αριθμό των υποψηφίων που απαρτίζουν τον συνδυασμό “Υπεύθυνα Μαζί”. Αρκετοί από τους συνεργάτες μας δεν κατόρθωσαν να βρίσκονται μαζί μας λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στο επόμενο στάδιο να σας παρουσιάσουμε  το συνεκτικό πρόγραμμά μας για τον Δήμο Μακρακώμης.

Φίλες και φίλοι,

Γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι σε αυτόν τον τόπο, που αγαπώ και σέβομαι.

Αυτό είναι και το μοναδικό κίνητρο της ενασχόλησής μου με τα κοινά!

Ως επικεφαλής μιας σπουδαίας ομάδας, σας δίνω σήμερα, εκ μέρους όλων μας, δημόσια, τον λόγο μου πως είμαστε εδώ, για να κάνουμε ότι περνά απ’ το χέρι μας, προκειμένου να ανακόψουμε την σημερινή φθίνουσα πορεία της περιοχής μας.

Ενωμένοι, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας με προσεκτικά και σταθερά βήματα που θα κάνουμε υπεύθυνα και προσεκτικά, ΜΑΖΙ!

Σας ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ πολύ!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αγνοείται 55χρονος κτηνοτρόφος

Από το πρωί της Παρασκευής 1/3/2024  δεν έχει δώσει σημεία ζωής… Σε  πλήρη εξέλιξη βρίσκονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *