Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΚΚΕ Φθιώτιδας: Νέες πολιτικές εξορμήσεις σε Λαμία και Στυλίδα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη: 07:30 μμ. Περιοδεία στο γηπεδάκι Αμφιθέας στη Λαμία, με επικεφαλής τη Γεροκούδη Δήμητρα Γραμματέας του Τ.Σ της ΚΝΕ και μέλος της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Τρίτη 6 Σεπτέμβρη: 11:00πμ. Περιοδεία στα καταστήματα εστίασης της περιοχής κέντρου Λαμίας με επικεφαλής τον Ιακωβίδη Φοίβο μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ .

Τρίτη 6 Σεπτέμβρη: 12:00 μ.μ Περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου Λαμίας με επικεφαλής τον Μπασδέκη Κώστα μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.

Τρίτη 6 Σεπτέμβρη: 07:00μμ. Περιοδεία στην Άμπλιανη και τα καταστήματα της περιοχής με επικεφαλής τον Πατεράκη Γιώργο στέλεχος του ΚΚΕ.

Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη: 11:00 π.μ. Περιοδεία στο Πανεπιστήμιο Λαμίας με επικεφαλής την Μπαφούτσου Ανδριάνα γραμματέα της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη: 07:00π.μ. Περιοδεία στην ΔΕΥΑΛ με επικεφαλής το Αλεξόπουλο Δημήτρη μέλος του Τ.Γ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη: 10:00π.μ. Περιοδεία στα σχολεία στα Γαλανέϊκα στη Λαμία με επικεφαλής την Αναγνωστοπούλου Γιώτα μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη: 13:30μ.μ Περιοδεία στην ΤΣΙΠΙΤΑ στην Λαμία με επικεφαλής τον Ντάτη Αλέξανδρο μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 09:00 π.μ. Περιοδεία στη λαϊκή της Στυλίδας και τα καταστήματα της περιοχής με επικεφαλής τον Αλεξόπουλο Δημήτρημέλος της Τ.Γ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη: 10:00πμ. Περιοδεία στο Νοσοκομείο Λαμίας με επικεφαλήςτον Ιακωβίδη Φοίβο μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ .

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη: 10:30π.μ. Περιοδεία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία με επικεφαλής τον Χρονά Τάσο στέλεχος του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλό.

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη: 09:30π.μ. Περιοδεία στη λαϊκή των Γαλανέϊκων και τα καταστήματα της περιοχής στη Λαμία, επικεφαλής τη Γεροκούδη Δήμητρα Γραμματέα του Τ.Σ της ΚΝΕ και μέλος της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη: 07:00 μμ. Περιοδεία στα καταστήματα της οδού Καραϊσκάκη στη Λαμία με επικεφαλής τον Ντάτη Αλέξανδρο μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Σάββατο 10 Σεπτέμβρη: 10:00π.μ . Περιοδεία στην λαϊκή και τα καταστήματα του κέντρου της Λαμίας, επικεφαλής την ΜπαφούτσουΑντριάνα γραμματέα της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κ. Μητσοτάκης για Κιβωτό του Κόσμου: Κινηθήκαμε γρήγορα, να σιγουρευτούμε ότι τα παιδιά είναι ασφαλή

Συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην τηλεόραση του ALPHA, στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *