Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλκιδέων, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, λόγω της κακοκαιρίας

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν απόφασης(opens in a new tab) του Αντιπεριφερειάρχη Ν. Εύβοιας κ. Γιώργου Κελαϊδίτη, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλκιδέων, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, λόγω της κακοκαιρίας, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί στην ευρύτερη περιοχή.

Κλειστοί επίσης θα παραμείνουν οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, καθώς και δομές των Κ.Δ.Α.Π και Κ.Δ.Α.Π ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων, κατόπιν απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα.

Δες επίσης

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα 28/10: Εθνική εορτή 28ης Οκτωβρίου 1940, Αγίας Σκέπης, Αγίων Βήλης και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *