Κυριακή , 5 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ξεκινά ο Όμιλος Παράδοσης – Λαογραφίας Καμένων Βούρλων τις δραστηριότητες του!

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19.00 θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός έναρξης δραστηριοτήτων του Ομίλου Παράδοσης – Λαογραφίας Καμένων Βούρλων στο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου Καμένων Βούρλων.

Αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Ομίλου Καμένων Βούρλων:

“Τραγουδώντας και χορεύοντας συνεχίζουμε το πολυετές όμορφο ταξίδι μας στα μονοπάτια της Παράδοσης και του χορωδιακού τραγουδιού. ΞΕΚΙΝΑΜΕ με αισιοδοξία για απρόσκοπτη λειτουργία όλων των πολιτισμικών φορέων ! Μετά την πολύμηνη απραξία επαναλειτουργούμε με μαθήματα παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα και μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια όλων και τηρώντας τις υγειονομικές προϋποθέσεις ,που οι συνθήκες απαιτούν.

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός έναρξης δραστηριοτήτων στο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου Καμένων Βούρλων.

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όσους συμμετέχουν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Καλή και δημιουργική χορευτική και χορωδιακή χρονιά 2021 -2022 με υγεία ,κέφι ,θετική ενέργεια και κοινωνική αλληλεγγύη.”

Ακολουθήστε μας στο Google News!

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Κλειστά τα σχολεία για δύο μέρες λόγω της κακοκαιρίας

‘Οπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων για δύο ημέρες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *