Ξεκίνημα για το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Λαμιέων – Εκπαιδεύονται για ενεργοί πολίτες [ΦΩΤΟ]

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9/10/2024 η παρουσίαση της λειτουργίας του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Λαμιέων.

Οι κ.κ. Μάκης Πρέντζας και Θάνος Στεργίου από πλευράς Δήμου Λαμιέων ενημέρωσαν τους πολλούς νέους και νέες που βρέθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων για ότι αφορά το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Λαμιέων.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε event- party όπου οι νέοι είχαν την ευκαιρία να τα πουν σε χαλαρούς ρυθμούς με αυτοδιοικητικούς.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του www.fonografos.net:

Δες επίσης

«Πνίγηκαν» Ιταλία και Ισπανία από καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες

Εικόνες αποκάλυψης σε Ισπανία, Ιταλία και Βραζιλία από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *