Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών του Σταδίου της Καλαμπάκας, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Περιλαμβάνει εργασίες για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων και τη στεγανοποίηση της επιφάνειας των κερκίδων.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες στηρίζουμε με σύγχρονες υποδομές, με έργα και δράσεις τον αθλητισμό» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. «Το προηγούμενο διάστημα με μεγάλη χαρά στην περιοχή της Καλαμπάκας φιλοξενήσαμε την Εθνική Ομάδα Στίβου στην προετοιμασία της για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Δρόμο στο Δουβλίνο.

Μετά την τοποθέτηση του νέου ταρτάν που χρηματοδότησε η Περιφέρεια και την ολική αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Σταδίου η περιοχή αποκτά ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που μας δίνει τη δυνατότητα φιλοξενίας αθλητικών διοργανώσεων που δημιουργούν ρεύμα αθλητικού τουρισμού και ενισχύουν την τοπική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κ. Μητσοτάκης: “Μοιράζομαι, σήμερα, μαζί σας ένα οικογενειακό μου πρόβλημα…”

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία πιο προσωπική ανάρτηση σήμρα Σάββατο 26/11/2022 αναφέρθηκε σε ένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *