Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, στην Εθνική Οδό στο ύψος της Ανθήλης Λαμίας

 

Η σχετική ενημέρωση από την “Κεντρική Οδό” για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως και την Πέμπτη 27 /4/2023 

“Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και συγκεκριμένα στη περιοχή της Ανθήλης με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 19 Απριλίου έως και την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 και καθ’ όλο το 24ωρο, στην περιοχή της Ανθήλης (209ο χλμ), στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύο φάσεων:

Φάση 1: Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας από το 208, 4οχλμ ως το 209,65οχλμ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα

Φάση 2: Με την ολοκλήρωση των εργασιών της 1ης φάσης, θα υλοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας από το 208,4οχλμ ως το 209,65οχλμ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα.

Ταυτόχρονα, και για τις δύο φάσεις, θα αποκλειστεί και ο χώρος στάθμευσης στο 208,58οχλμ στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Επισημαίνεται πως σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρώνονται νωρίτερα θα γίνεται και άρση των ρυθμίσεων.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας ενόψει των εκλογών του Ιουνίου

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα διήρκεσε η κατήφεια στην Κουμουνδούρου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *