Ακολουθήστε μας στο facebook

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Λαμίας

Λόγω εργασιών για  φυσικό αέριο

Στα πλαίσια των εργασιών εκσκαφής για την εγκατάσταση δικτύου Φυσικού Αερίου απαιτούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Μυρμιδόνων, Παπαφλέσσα, Στουρνάρα και Κωνσταντινουπόλεως.

Οι εργασίες στην παραπάνω περιοχή θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 01-07-2024 και θα έχουν συνολική διάρκεια μαζί με τις αποκαταστάσεις περίπου ένα μήνα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω θα γίνεται τμηματικά διακοπή της κυκλοφορίας των παραπάνω οδών. Η κυκλοφορία για την παράκαμψη της ανόδου της οδού Στουρνάρα θα γίνεται μέσω των οδών Θερμοπυλών – Αγ. Βαρβάρας – Μιαούλη σαν εναλλακτική διαδρομή. Η κάθοδος θα γίνεται με παράκαμψη μέσω της οδού Καποδιστρίου – Μυρμιδόνων, είτε μέσω της οδού Παπαποστόλου – Ανδρέα Παπανδρέου.

Η λεωφοριογραμμή θα τροποποιείται ανάλογα με την πορεία των εργασιών και μετά το πέρας αυτών η κυκλοφορία θα δίνεται καθημερινά προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πολιτών. Παρακαλούμε όπως προβείτε: σε συνεννόηση με τα εμπορικά καταστήματα για ελεύθερη πρόσβαση για την φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων, στην προειδοποίηση των οδηγών, και ρυθμίσετε την κυκλοφορία με κατάλληλη σήμανση και με φυσική παρουσία (σημαιοφόρους) όπου χρειάζεται και την μη εκτέλεση εργασιών την ημέρα της Λαικής Αγοράς (Πέμπτη).

Επίσης παρακαλούμε για την έντεχνη και βέλτιστη αποκατάσταση με ασφαλτική στρώση των τομών το συντομότερο δυνατόν, καθώς επίσης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των πεζών και οχημάτων για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δομοκός: Ολοκληρώθηκε για φέτος η τρίτη ερευνητική περίοδος της Αρχαίας Μελιταίας

Ολοκληρώθηκε για φέτος η τρίτη ερευνητική περίοδος της Αρχαίας Μελιταίας (MELAP) με την συμμετοχή Ελλήνων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *