Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: “ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ” και Μητρόπολη Φθιώτιδας για ακόμη μία φορά στηρίζουν οικογένειες με ανήλικα τέκνα

Δεν σταματούν οι φιλανθρωπικές δράσεις της Μητρόπολης Φθιώτιδας που μεριμνά με όσα μέσα διαθέτει και μπορεί να στηρίξει οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Άλλη μία μεγάλη φιλανθρωπική δράση πραγματοποιήθηκε με την έναρξη και αυτού του έτους 2022 στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος με σκοπό την ενίσχυση ευάλωτων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού του Νομού Φθιώτιδος.

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο με επικεφαλής τον Διευθυντή π. Παναγιώτη Σερέτη και τον Αναπληρωτή Διευθυντή π. Δημήτριο Νασόπουλο μερίμνησαν για την διανομή και την στήριξη και ελπίδα σε πολλές οικογένειες με ανήλικα τέκνα.

Πρόκειται για το πρόγραμμα στήριξης «ΣΥΝ – ΕΝΩΣΙΣ» της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, το οποίο απευθύνεται σε μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες με ανήλικα τέκνα και οικογενειακό ετήσιο εισόδημα χαμηλότερο των 9.000 € και υλοποιείται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Δεκάδες μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες με εκατοντάδες μέλη έλαβαν σε αυτή την διανομή πακέτα στήριξης, τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής και πρώτης ανάγκης.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο «Αποθετήριο της Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Λαμία, με την τήρηση όλων των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων και οι ωφελούμενοι του προγράμματος έλαβαν μαζί με την υλική στήριξη, την αγάπη και το ουσιαστικό ενδιαφέρον της τοπικής Εκκλησίας και του ιδίου του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών προσωπικά.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΕΟΔΥ: Που γίνονται rapid tests για κορονοϊό, 8/2/2023

Δείτε σε ποια σημεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια γίνονται rapid tests, Τετάρτη 8/2/2023 από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *