Breaking News

Live η πορεία της κακοκαιρίας “Barbara” – Πυκνές χιονοπτώσεις στη Φθιώτιδα [χάρτης]

Χιονοπτώσεις  σημειώνονται κυρίως στην κεντρική Ελλάδα ενώ επικρατεί και πολύ κρύο.

Στη Λαμία χιονίζει από το πρωί της Πέμπτης 9/2/2023 και έχει χιονόστρωση.

Δείτε το χάρτη από το windy.com με την εξέλιξη της κακοκαιρίας “Barbara”:

(στο χάρτη δεξιά επιλέξτε [Βροχή-καταιγίδα] ζουμάρετε στην περιοχή που σας ενδιαφέρει και δείτε την πορεία της κακοκαιρίας  για βροχές και χιόνια).

Το έκτακτο Δελτίο καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε στις 03-02-2023/13:00 τοπική ώρα, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Για την Πέμπτη επισημαίνεται ότι οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα ανατολικά και νότια με βαθμιαία μείωση των εντάσεων.
Ειδικότερα οι χιονοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες στις Σποράδες, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία πρόσκαιρα μέχρι μέτριας έντασης.

Επιπροσθέτως παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ο οποίος θα είναι κατά τόπους ισχυρός και στα βορειοδυτικά ολικός (καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας αρνητικές θερμοκρασίες).

Δες επίσης

Με αισιοδοξία και φιλάθλους η πρώτη προπόνηση των 19 ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία

Καλή αρχή για την ομάδας μας! Με χαμόγελα, με αισιοδοξία και παρουσία φιλάθλων, η πρώτη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *