Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με τον Αρχηγό της Αστυνομίας συναντήθηκε ο Θ. Χειμάρας για τη στελέχωση Αστυνομικών Τμημάτων της Φθιώτιδας

Συνάντηση  με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη είχε ο βουλευτής Φθιώτιδας με την Νέα Δημοκρατία κ. Θέμης Χειμάρας.

Οι δύο άντρες συζήτησαν κυρίως την στελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων της Φθιώτιδας όπου επισήμανε ο βουλευτής ότι υπάρχουν κενά.

Ο κ. Θέμης Χειμάρας σε δήλωσή του αναφέρει:

«Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη συζητήσαμε για την ενίσχυση της ΔΑ Φθιώτιδας, ζητώντας του να καλυφθούν τα κενά σε προσωπικό, στα Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής.

Ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές της Λοκρίδας και της Ανατολικής Φθιώτιδας, οι γεωμορφολογικές συνθήκες και η μεγάλη απόσταση από την έδρα της Διεύθυνσης, δημιουργούν μεγαλύτερες απαιτήσεις στελέχωσης, ιδιαίτερα τώρα που ξεκινά η θερινή τουριστική περίοδος.

Του μετέφερα, επίσης, τις ανάγκες για την ενίσχυση των ομάδων ΟΠΚΕ με ειδικά οχήματα τύπου Jeep, καθώς για την αύξηση της παγίας στη ΔΑ Φθιώτιδας, ώστε να καλυφθούν επαρκώς οι ανάγκες για μηχανολογικό εξοπλισμό, γραφική ύλη κ.α.

Τον ευχαρίστησα θερμά για το σπουδαίο και αποτελεσματικό έργο που επιτελεί στην Ελληνική Αστυνομία, έργο απαραίτητο για τους ανθρώπους που προστατεύουν τις ζωές και τις περιουσίες μας”».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έκτακτο Δελτίο – Νέα κακοκαιρία, η “ARIEL” με καταιγίδες και κεραυνούς

Το Έκτακτο Δελτίο Καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Φθιώτιδα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *