Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των πολιτών, οι οποίοι περιμένουν από τις… 03:00 το βράδυ στα υποθηκοφυλακεία της χώρας και κυρίως της Αττικής, ώστε να κάνουν τη δουλειά τους

Συχνό φαινόμενο είναι οι τεράστιες ουρές από τα ξημερώμετα, ενώ ο όγκος εργασίας είναι πολύ μεγάλος στο μεγαλύτερο υποθηκοφυλάκειο της Αττικής, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το MEGA, πολλές είναι οι φορές που ένας δικηγόρος ή δικαστικός επιμελητής μπορεί να εξυπηρετεί ακόμα και 5 πολίτες, καθώς η ταλαιπωρία είναι μεγάλη ακόμα και για να προσεγγίσουν το σημείο.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στην υπηρεσία στην Αθήνα, όπου οι πολίτες περιμένουν από τα χαράματα, για να πάρουν σειρά προτεραιότητας για να εξυπηρετηθούν στο υποθηκοφυλακείο.

Από τις 03.00 το πρωί είναι ήδη 17 ονόματα γραμμένα σε χαρτί έξω από την υπηρεσία, γιατί δεν υπάρχει η ηλεκτρονική καταγραφή και η ηλεκτρονική διαδικασία προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Στο υποθηκοφυλακείο έχουν φέρει το γραφείο κτηματογράφησης, οπότε υπάρχει και φόρτος εργασίας για τους εργαζόμενους αλλά και ταλαιπωρία για τους εργαζόμενους.

«Από τις 04.30 το πρωί είμαι εδώ. Χθες ήρθα είχε μέχρι 350 άτομα. Χθες που πέρασα ήταν στις 10 και είχε τόσα άτομα. Για μεταγραφή ακινήτου είμαστε εδώ, που είναι ένα χαρτί», ανέφερε πολίτης.

www.newsit.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Εύβοια ο Αλέξης Τσίπρας

  Περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα στην Εύβοια   Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *