Κυριακή , 4 Ιουνίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το παρασκήνιο για τον Ημιμαραθώνιο Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» και η εμπάθεια στον fonografos.net

Πραγματοποιείται το προσεχές Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαρτίου 2023 ο 6ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» στη Σπερχειάδα που ως γνωστόν έχει πλέον παραχωρηθεί από τον «Άθλο της Ρούμελης».

Στην αφίσα για την σημαντική αυτή εκδήλωση στη Δυτική Φθιώτιδα, παρατηρούμε ότι και φέτος είναι χορηγός επικοινωνίας μόνο ένα συγκεκριμένο τοπικό μέσο ενημέρωσης….
Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή δείχνει και φέτος την τεράστια εμπάθεια που τρέφει απέναντι όχι μόνο στον Τοπικό Σύμβουλο Σπερχειάδας κ. Δημήτρη Καραντζούνη αλλά και στον www.fonografos.net που διευθύνει.

Σημειωτέον, η Κοινότητα Σπερχειάδα, το Τοπικό Συμβούλιο, δεν έχει εγκρίνει ούτε έχει αποφασίσει σχετικά, όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος πλέον το δήλωσε στην τελευταία συνεδρίαση του Τοπικού. Όπως είπε ο Πρόεδρος της Κοινότητας- ο” δικός τους” άνθρωπος-, με έκπληξη το είδε στην αφίσα ότι συμμετέχει η Κοινότητα Σπερχειάδας.

Δεν ζητήθηκε να είναι ο www.fonografos.net χορηγός επικοινωνίας – που θα ήταν χωρίς κανένα κόστος φυσικά- και να προβάλει την εν λόγω τοπική εκδήλωση. Στο μέσο δηλαδή που ανελλιπώς καταγράφει ότι γίνεται στον Δήμο, από συνεδριάσεις, εκδηλώσεις, δράσεις, επικαιρότητα, και τα καλά και τα κακώς κείμενα με αντικειμενικότητα χωρίς να κρύβεται. Και αυτό προφανώς δεν αρέσει σε κάποιους και έχουν κάνει τα χίλια μύρια για αυτό…

Και από την άλλη να υπογραμμιστεί, οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής, δεν βάζουν χορηγό επικοινωνίας το www.fonografos.net αλλά στέλνουν για δημοσιοποίηση τα σχετικά δελτία τύπου για την ευρύτερη προβολή τους… Δεν παίρνουν οικονομικές προσφορές αλλά αναθέτουν για όποιο ιδίον όφελος. Αυτό είναι εμπάθεια… Έτσι στηρίζουν τοπικές επιχειρήσεις στον Δήμο…

Ούτως ή άλλως ο www.fonografos.net παρά την εμπαθή αυτή αντιμετώπιση, όπως διαφαίνεται κάθε φορά, είναι παρών στις εκδηλώσεις και τις καταγράφει, συνεχίζοντας σε αυτό που χρόνια κάνει. Την καταγραφή και ενημέρωση στα τοπικά δρώμενα με αντικειμενικότητα και χωρίς μεθοδεύσεις… Και μάλιστα πέρυσι κατέγραψε και συγκεκριμένο κομμάτι της εκδήλωσης ( “Λαϊκός αγώνας Καλύβα Στεφανή”) που ο επαγγελματίας που βιντεοσκοπούσε και πληρώθηκε, δεν το κατέγραψε!

Αντίθετα η Δημοτική Αρχή, εριστικά κάθε φορά, επιδεικνύει εμπάθεια και λειτουργεί μόνο όπως την βολεύει κάθε φορά και επιτίθεται σε όλα τα επίπεδα όπως σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό …. Για αυτό και τέτοιες τακτικές λέμε ότι γίνονται από άχρηστους ανθρώπους που δεν μεριμνούν για το γενικότερο καλό του τόπου αλλά μόνο πως θα έχουν καρέκλα εξουσίας και καταδυναστεύουν δημότες που δεν τους ακολουθούν…. Δυστυχώς αυτή είναι η ποιότητα κάποιων πολιτικών που είναι 100% πλέον πολιτικάντηδες….

Σας παρουσιάζουμε όλα όσα έγιναν και πέρυσι σχετικά με την χορηγία επικοινωνίας που ο www.fonografos.net έκανε όλα όσα συμφωνήθηκαν αλλά ο Δήμος Μακρακώμης και ο Δήμαρχος με βάση και την επικοινωνία, εμπαθέστατα δεν έκανε τίποτα από όσα είχε δεσμευτεί και μάλιστα υπάρχουν και αδιαμφισβήτητα στοιχεία, καταγεγραμμένη ηλεκτρονική επικοινωνία μέσω email όπως δημοσιεύσαμε σε σχετικό άρθρο και φυσικά δεν έχει απαντήσει ακόμη μετά από πολλές ερωτήσεις στο Δ.Σ..

Η εμπάθεια είναι καταφανής από ποια πλευρά υπάρχει και σίγουρα όχι από ένα τοπικό μέσο ενημέρωσης που χρόνια τώρα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ενημερώνει καθημερινά…. Αλλά κάποιοι όταν είναι στην αντιπολίτευση το …θέλουν και όταν είναι συμπολίτευση τους χαλάει που είναι αντικειμενικό, δεν « γλείφει» για να κερδίσει κάτι και γράφει άρθρα και αποδεικνύεται από τα βίντεο που καταγράφει για ότι συμβαίνει όπως πραγματικά έχουν γίνει τα γεγονότα…

Οι άχρηστοι πολιτικάντηδες είναι καιρός πια να απομακρυνθούν διότι πάνε τον τόπο πολλά χρόνια πίσω…

 

Αυτο-γελοιοποιείται ο θεσμός του Δημάρχου Δ. Μακρακώμης, με την απάντηση του για την χορηγία επικοινωνίας

 

Σάββατο 26/3 ετρέξαν τα μικρά παιδιά στον 5ο Ημιμαραθώνιος Σπερχειού « ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΚΡΙΔΑΣ» (φωτο)

 

Φωτορεπορτάζ από τον Ημιμαραθώνιο Σπερχειού (21.098 μ.) – Τα αποτελέσματα (ΦΩΤΟ)

 

Ο Λαϊκός αγώνας «Καλύβα Στεφανή» του Ημιμαραθωνίου Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» (BINTEO)

 

Παραχώρηση του Ημιμαραθωνίου Σπερχειού « Αθανάσιος Ακρίδας » στον Δήμο Μακρακώμης

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δύο μοναδικές δράσεις στη LAMIA EXPO 2023 – Job Day και Hobby Day!

  Για δύο μοναδικές δράσεις μας ενημερώνουν οι διοργανωτές του LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *