Μεγάλη νίκη της Λαμίας στα Γιάννενα

Με 1-2 έφυγε νικήτρια η Λαμία από τα Γιάννενα.

Τεράστιο διπλό πανηγύρισε το απόγευμα της Δευτέρας η Λαμία στους Ζωσιμάδες. Η ομάδα μας επιβλήθηκε με σκορ 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και ουσιαστικά έκανε το πιο καθοριστικό βήμα για την παραμονή της.

Με εξαιρετική παρουσία στο δεύτερο μισό του αγώνα, οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Μίλος Ντέλετιτς που πέτυχε το σκορ της νίκης, έχοντας πιο πριν ιδιαίτερα δραστήριο ρόλο στο ματς. Από κοντά και ο Τάσος Καραμάνος που «κατάπιε» χιλιόμετρα και μπαλιές.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα μας έφτασε στους 30 βαθμούς, το +7 από την ΑΕΛ και το +9 από τον Παναιτωλικό και δεδομένης της εικόνας των αντιπάλων της -αλλά και της ίδιας- είναι αδύνατο να χάσει την παραμονή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (63′ Σάλιακας), Παντελάκης, Πίρσμαν (23′ Πήλιος), Εραμούσπε, Κάστρο, Καρτάλης (63′ Παμλίδης), Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Μιλιντσεάνου

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Βύντρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (89′ Γκούγκα), Καραμάνος, Μπιάρνασον (75′ Βασιλακάκης)

Με πληροφορίες από lamiaole.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Άντρας βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του…

Τον εντόπισαν  χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο αυτοκίνητο του… Ένας άντρας, ηλικιωμένος  βρέθηκε νεκρός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *