Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών από Σπερχειάδα: “Πρέπει να στηρίξουμε το σπίτι μας, την οικογένειά μας, τον τόπο μας”

Στην έδρα του Δήμου Μακρακώμης, την Σπερχειάδα, βρέθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών την Παρασκευή 21/10/2022.

Στα εγκαίνια της Έκθεσης τοπικών προϊόντων παραγωγών της Σπερχειάδος και της Δυτικής Φθιώτιδος παραβρέθηκε και μίλησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών. Η εν λόγω Έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο διεξαγωγής του δημοφιλούς ετησίου εμπορικού παζαριού Σπερχειάδος, το οποίος αυτές τις ημέρες διεξάγεται στην καρδιά της Δυτικής Φθιώτιδος.

Ο Σεβασμιώτατος χαιρετίζοντας και ευλογώντας την Έκθεση των τοπικών παραγωγών συνεχάρη όλους τους εκθέτες και ευχαρίστησε για την πρόσκληση σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

« Απευθύνω ξανά ένα προσκλητήριο υγειούς «τοπικισμού», ένα προσκλητήριο για να αγαπήσουμε και να αξιοποιήσουμε την γη που μας γέννησε, την γη που μας μεγάλωσε και μας θρέφει, που ομορφαίνει την ζωή μας και τα όνειρά, που είναι ταυτισμένη με την προσωπική μας πορεία. Να επιλέγουμε προϊόντα, πρόσωπα και υπηρεσίες από την περιοχή μας. Δεν έχουμε κανένα κόμπλεξ με τους άλλους, αλλά θα πρέπει να στηρίξουμε και να στηριχθούμε στα πόδια μας, για να μην καταρρεύσουμε. Για να μπορέσουμε να στηρίξουμε και την ελληνική οικονομία στο σύνολό της, θα πρέπει πρώτα να στηρίξουμε την περιοχή μας, να στηρίξουμε, το σπίτι μας, την οικογένειά μας, τον τόπο μας.

Αυτή η Έκθεση είναι η δυνατότητα να αποδείξουμε έμπρακτα αυτή την στήριξη με αισιοδοξία, με δυνατή ψυχολογία και με ενδυνάμωση της αγάπης μας για τον τόπο μας. Ο τόπος μας είναι προνομιούχος, είναι μοναδικός. Η Φθιώτιδα συνδυάζει τα πάντα και δείχνει τι δυνατότητες έχει και τι πλούτο έχει.

Από εδώ, από την μαρτυρική πόλη της Σπερχειάδος στέλνουμε ένα προσκλητήριο, να αγαπήσουμε και να στηρίξουμε τον τόπο μας».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Ξεκίνησε η πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Αθήνας. Πλήθος διαδηλωτών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *