Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Ν. Πάπουτσας για την έκθεση LAMIA EXPO στην ΠΕΛ: “Ερωτήματα αμείλικτα που ζητούν απαντήσεις …”

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων κ. Νίκος Πάπουτσας ανάρτησε τα παρακάτω σχετικά με την έκθεση που  διοργανώνεται στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας  στον Σεπτέμβριο 2022.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Σε εταιρεία με μοναδικό μέλος μία «νοικοκυρά», ανέθεσε η ΠΕΛ ΑΕ την διοργάνωση της έκθεσης LAMIA EXPO τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στην συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα στις 06-07-2022 τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλαδή ο Δήμος Λαμίας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και η αναπτυξιακή εταιρεία ΠΕΛ ΑΕ μετά του Προέδρου της , έδωσαν το σύνθημα της επανεκκίνησης της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας με τη Γενική Έκθεση «Lamia Expo 2022» από 23 έως 28 Σεπτεμβρίου. Όπως ανέφεραν βασικός σκοπός είναι η αναγέννηση της εκθεσιακής δραστηριότητας στο κέντρο της Ελλάδας, ώστε αυτή η πρώτη «Lamia Expo 2022» να αποτελέσει πόλο έλξης για τον εσωτερικό επαγγελματικό τουρισμό με μια σύγχρονη ματιά.

Ανέθεσαν δε οι παραπάνω φορείς ως μέτοχοι του νομικού προσώπου της ΠΕΛ , ΧΩΡΊΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ, την διοργάνωση της έκθεσης στην εταιρεία με την επωνυμία «PRO EXPO ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε» με έδρα την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 131 Α στην Ν. Ιωνία Αττικής .
Ξέχασαν βέβαια να μας πουν, με ποια κριτήρια, με ποια αμοιβή και με ποιες εγγυήσεις αποφάσισαν να επιλέξουν την εν λόγω εταιρεία PRO EXPO, η οποία συστήθηκε στις 22-03-2022, έχει μετοχικό κεφάλαιο μόλις 1.000€ και μοναδικό εταίρο και διαχειριστή , φυσικό πρόσωπο που ως επάγγελμα δηλώνει , ΟΙΚΙΑΚΑ.

Ερωτήματα αμείλικτα που ζητούν απαντήσεις …
Δυστυχώς ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΑΝΑΘΈΣΕΙΣ δεν συνάδουν με νέο ξεκίνημα της έκθεσης, αλλά αποτελούν συνέχιση των παλαιών πρακτικών που έφεραν την έκθεση στην σημερινή της παρακμή .
Αγαπητοί φορείς εάν έχετε αποφασίσει να λειτουργήσετε την ΠΕΛ με αδιαφάνεια και χωρίς έλεγχο για το που πηγαίνουν τα χρήματα του Λαού της Φθιώτιδας να ξέρετε ότι θα βρείτε απέναντί Σας ολόκληρη την τοπική κοινωνία .
Πλέον δεν έχετε κανένα «άλλοθι».

Το βίντεο από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27/7/2022

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σπερχειάδα: Η εσπερίδα για το μεταχρωματικό έλκος – SOS για τα πλατάνια [ΒΙΝΤΕΟ]

Πραγματοποιήθηκε στην Σπερχειάδα – στο Συνεδριακό Κέντρο Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα, την Πέμπτη 1/12/2022 η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *