Τρίτη , 28 Νοεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Νέοι Αντιδήμαρχοι ορίστηκαν στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Ανακοινώθηκε η απόφαση της Δημάρχου Αμφίκλειας-Ελάτειας κας Αθανασίας Στιβακτή σχετικα με  τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων.

Με δύο νέα πρόσωπα η σύνθεση των αντιδημάρχων στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας. Αναλαμβάνει η Πετρούλα Τσιρνόβα στην Δημοτική Ενότητα Αμφίκλειας στη θέση του Γεώργιου Ξηρομερίτη ο οποίος ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος τουριστικής ανάπτυξης και ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου στην ΔΕ Τιθορέας στη θέση του Χρήστου Βαίτσου. ο κ. Θωμάς Κοντούνης παραμένει Αντιδήμαρχος.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ

 

Ορίζουμε τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους, ως Αντιδημάρχους του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας με θητεία από 01.11.2020 έως 31.10.2021 και τους μεταβιβάζουμε την άσκηση των εξής αρμοδιοτήτων, όπως αυτές αναφέρονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει:

1. Τον κ. Θωμά Κοντούνη του Ιωάννη Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης με αντιμισθία, και θα ασκεί τις κατά τόπους αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Ελάτειας. Την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται με τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες, με την σύμφωνη πάντα γνώμη της Δημάρχου.

2. Τον κ. Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου του Δημητρίου, Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος & Καθαριότητας, Ύδρευσης – Άρδευσης – Αποχέτευσης με αντιμισθία, και θα ασκεί τις κατά τόπους αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Τιθορέας. Την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται με τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες , με την σύμφωνη πάντα γνώμη της Δημάρχου.

3. Την κα. Πετρούλα Τσιρνόβα του Ευσταθίου Αντιδήμαρχο Διοικητικού, Πολιτισμού και Προγραμματισμού με αντιμισθία, και θα ασκεί τις κατά τόπους αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Αμφίκλειας. Την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται με τις πιο πάνω ανατεθείσες αρμοδιότητες, με την σύμφωνη πάντα γνώμη της Δημάρχου.

Οι αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών παραμένουν στην εποπτεία της Δημάρχου με αναπληρώτρια την κα. Πετρούλα Τσιρνόβα.

Σε όλους τους Αντιδημάρχους, ανατίθεται η αρμοδιότητα τέλεσης πολιτικών γάμων σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της Δημάρχου. Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους, δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ανάκληση του Αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδική αιτιολογημένη απόφαση Δημάρχου.

Τις αρμοδιότητες του Α ντιδημάρχου κ. Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνου όταν απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί η Αντιδήμαρχος κα. Πετρούλα Τσιρνόβα.

Τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου κ. Κοντούνη Θωμά όταν απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο αντιδήμαρχος κ. Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος.

Τις αρμοδιότητες της Α ντιδημάρχου κας. Πετρούλας Τσιρνόβα όταν απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο αντιδήμαρχος κ.Γκενεράλης Σεραφείμ.

Όταν η ∆ήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά της ορίζεται να ασκεί o Αντιδήμαρχος Θωμάς Κοντούνης, που αναπληρώνει τη ∆ήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα της ∆ημάρχου θα ασκούνται από την Αντιδήμαρχο κ. Πετρούλα Τσιρνόβα.

Ορίζουμε εντεταλμένους σύμβουλους ως εξής :

1. Αγροτικής Ανάπτυξης ορίζεται ο κ. Ιωάννης Δ. Αυγερινάκος.

2. Αθλητισμού και αθλητικών υποδομών ορίζεται η κα. Ιωάννα Νικολοπούλου Κίσσα.

3. Νέας Γενιάς, Εθελοντικών Οργανώσεων & Συλλογικών φορέων του Δήμου ορίζεται η κα Χρυσάνθη Λ. Παπακωνσταντίνου.

4. Ακίνητης δημοτικής περιουσίας ορίζεται ο κ. Αθανάσιος Ευστ. Βαφειάς. 5. Τουριστικής Ανάπτυξης ορίζεται ο κ. Γεώργιος Δ. Ξηρομερίτης

.

 

Η Δήμαρχος

Αθανασία Πλ.Στιβακτή

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οδοιπορικό σε 7 μαγικά χωριά του Πηλίου- «Αναρωτιόμασταν γιατί αργήσαμε τόσο πολύ να το επισκεφτούμε»

Επισκεφτήκαμε το Πήλιο και τα γραφικά του χωριά, όπου είδαμε με χαρά ότι, παρά τις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *