Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Νέοι ορισμοί Αντιδημάρχων στο Δήμο Λαμιέων – Τι αναλαμβάνουν Π. Φώσκολος, Δ. Ρίζος, Γ. Ζωγράφος, Κ. Αναστασίου, Ευμ. Ρουποτιά

Στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναρτήθηκαν οι νέοι ορισμοί Αντιδημάρχων του Δήμου Λαμιέων με απόφαση του Δημάρχου κ. Θύμιου Καραΐσκου

Συγκεκριμένα, με βάσει τις αποφάσεις, αναφέρεται:

-Ορίζουμε τους κατωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους, ως έμμισθους Αντιδημάρχους του Δήμου Λαμιέων, με θητεία από 17/10/2022 μέχρι 31/12/2022, με τους κατωτέρω καθ’ ύλην τομείς ευθύνης και αρμοδιοτήτων τους.

1.- τον Παναγιώτη Φώσκολο του Γεωργίου, από τη Δημοτική Παράταξη «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», ως Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Ανθρωπίνου Δυναμικού και Κατάρτισης, Ληξιαρχείου και Δημοτικής Κατάστασης, Διοικητικής Υποστήριξης και Εσωτερικού Ελέγχου, Οικονομικών, Εμπορίου, Επιχειρηματικότητας και Δημοτικής Αστυνομίας.

2.- τον Δημήτριο Ρίζο του Γεωργίου, Δημοτικό Σύμβουλο από τη Δημοτική Παράταξη «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», ως Αντιδήμαρχο Πόλης και Εξυπηρέτησης Πολιτών, Τοπικής Ανάπτυξης, εφαρμογής πολιτικών Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και υπεύθυνο λειτουργίας λαϊκών αγορών.

-Ορίζουμε τους κατωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους, ως άμισθους Αντιδημάρχους του Δήμου Λαμιέων, με θητεία από 17/10/2022 μέχρι 31/12/2022, με τους κατωτέρω καθ’ ύλην και κατά τόπο τομείς ευθύνης και αρμοδιοτήτων τους.

1.- τον Ιωάννη Ζωγράφο του Κωνσταντίνου, από τη Δημοτική Παράταξη «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», ως άμισθο Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς και με την κατά τόπο αρμοδιότητα του υπευθύνου για την Δημοτική Ενότητα Παύλιανης.

2.- τον Κωνσταντίνο Αναστασίου του Αθανασίου, από τη Δημοτική Παράταξη «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», ως άμισθο Αντιδήμαρχο για τον συντονισμό και την παρακολούθηση της εξέλιξης του συνόλου των έργων, εργασιών και δράσεων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από την εκδήλωση των φυσικών καταστροφών στη Δημοτική Ενότητα Λειανοκλαδίου και ως Εντεταλμένο Σύμβουλο με την καθ’ ύλη αρμοδιότητα της Ενέργειας, της Ψηφιακής Μετάβασης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και με την κατά τόπο αρμοδιότητα του υπευθύνου για την Δημοτική Ενότητα Λειανοκλαδίου.

Επίσης:

Ορίζουμε την Ευμορφία (Μόρφω) Ρουποτιά του Γεωργίου, από τη Δημοτική Παράταξη «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Πολιτισμού του Δήμου Λαμιέων, με Θητεία από 17/10/2022 μέχρι 31/12/2022.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ιράν – Καταργήθηκε η αστυνομία ηθών – Ιστορική απόφαση μετά τις διαδηλώσεις

Μεγάλες εξελίξεις στο Ιράν – Η εξέγερση έφερε υποχώρηση του καθεστώτος Ο γενικός εισαγγελέας του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *