Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας: “Κάτω τα χέρια από την ΛΑΡΚΟ”

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας

Κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ-Απολύσεις και έξωση εργαζομένων

“Μετά από περίπου 2 χρόνια συνεχούς απαξίωσης της ΛΑΡΚΟ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, οδηγείται στο τέλος Φεβρουαρίου στο κλείσιμο και στο ξεπούλημά της σε ιδιώτες. Με απόφαση των αρμοδίων υπουργών όλοι οι εργαζόμενοί της οδηγούνται άμεσα στην απόλυση και ταυτόχρονα υποχρεώνονται να εγκαταλείψουν τις εργατικές κατοικίες.

Οι εργαζόμενοι με αυτόν τον τρόπο οδηγούνται σε οικονομική εξαθλίωση και χωρίς καμία δέσμευση για την αποκατάστασή τους, ακόμα και για τουςμεγαλύτερους σε ηλικία, διότι η παραμονή τους σε κοινωφελής εργασία είναι συνήθως προσωρινή, χωρίς και το παραπάνω να διασφαλίζεται.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Επιπλέον το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ οδηγεί σε καταστροφή την οικονομία της χώρας, αφενός με την εκποίηση του ορυκτού μας πλούτου και την υποβάθμιση της παραγωγικής δυνατότητας του Ελληνικού κράτους, αφετέρου με το οικονομικό πλήγμα σε μια σειρά από επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται σε σταθερή συνεργασία με τη ΛΑΡΚΟ.

Ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας είμαστε δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ ώστε να παραμείνει ανοιχτή, διατηρώντας ταυτόχρονα το δημόσιο χαρακτήρα της. Καμία απόλυση εργαζομένων, άμεση βελτίωση των συνθηκών εργασίας και καμία έξωση από τις εργατικές κατοικίες.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ!”

*Δελτίο Τύπου

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λαμία [ΦΩΤΟ]

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε 2/12/2022 η φωταγώγηση του κεντρικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λαμία Η Λαμία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *