Breaking News

Ο Δ. Κουτσούμπας για την τραγωδία στο Μάτι: “Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα για πραγματική δικαίωση”

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για τον αγώνα που δίνουν οι συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι

“Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα για πραγματική δικαίωση που, εδώ και εφτά χρόνια, δίνουν οι συγγενείς των θυμάτων της πυρκαγιάς στο Μάτι και οι κάτοικοι της περιοχής.

Άλλο ένα έγκλημα που παραμένει ατιμώρητο. Άλλο ένα έγκλημα που επιβεβαιώνει ότι παντού και πάντα ο λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα κράτος που αντιμετωπίζει ως κόστος την ανθρώπινη ζωή και ως εχθρούς όσους αγωνίζονται για τη δικαίωση.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γ. Οικονόμου: “Ο ρόλος του διαδραματίζουν τα Περιφερειακά Επιμελητήρια ως μέρος του ΟΕΕ είναι κομβικός για τις τοπικές μας κοινωνίες και οικονομίες”

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Οικονόμου παραβρέθηκε και μίλησε (15/3/2025) στην Στην Ολομέλεια του 8ου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *